Robert ten Brink heeft zin in nieuwe tv-seizoen

Robert ten Brink heeft buitengewoon veel zin in het nieuwe tv-seizoen nu weer de zomer langzaam achter ons laten. Dat vertelt de presentator in zijn column in de Vriendin. Ten Brink staat te popelen om het tv-jaar 2017/2018 te beginnen. “Het fijne van vakantie is dat je het ook prettig vindt als alles weer begint. De eerste vergaderingen, de eerste brieven die we lezen voor een nieuw tv-seizoen en een nieuwe planning die in de mail verschijnt“, legt de RTL 4-presentator uit in het tijdschrift.

Hij benadrukt wel dat zijn vakantie erg fijn was. “Ik mag niet klagen, want het was een topzomer en daarom sta ik te popelen om te beginnen. Heus.

De RTL 4-ster woont in het centrum van Amsterdam, dat in de zomer wordt overspoeld door toeristen uit het buitenland. “Het lijken er elk jaar meer te worden. Op sommige dagen loop ik over ons plein, spreekt niemand in de buurt Nederlands en kijken mensen zoekend om zich heen.

Hij heeft geen hekel aan al die Japanners, Duitsers en Amerikanen. “Over een paar weken mag ik weer op reis naar verre All You Need Is Love-landen en ben ik even de toerist. Ik weet hoe het voelt.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen