Pierre Bokma alweer weg bij Kanniewaarzijn

Na vier afleveringen houdt Pierre Bokma het al voor gezien bij Kanniewaarzijn. Hij is te druk met andere werkzaamheden. Dat heeft BNNVARA laten weten. Bokma is aankomende dinsdag voorlopig voor het laatst te zien in het NPO 1-programma en wordt daarna vervangen door Alex Klaasen. “Bokma was zeer enthousiast over zijn deelname aan aflevering 1 tot en met 4. Voor de opnames was al bekend dat Bokma het daarna te druk zou hebben met andere werkzaamheden.

Voorafgaand aan de eerste aflevering werd Bokma met grote trots gepresenteerd als de nieuwe aanwinst. Hij is voor deelname zelfs persoonlijk benaderd door Astrid Joosten, omdat zij vreesde dat haar redactie overtuigingskracht mist.

Joosten zei daarover: “We zeiden in de zomer tegen elkaar: ‘Wie zouden we nou het aller-, aller-, allerliefste willen?’ Toen zei ik: ‘Nou, Pierre Bokma.’ En toen zei iedereen: ‘Ja, maar die krijg je natuurlijk niet.’ Toen dacht ik: zo zit ik niet in elkaar, ik ga hem gewoon bellen en dan zien we het wel.”

Klaasen, die op 3 en 10 oktober te zien zal zijn in Kanniewaarzijn, zegt: “Spannend om in een team terecht te komen dat al zo lang met veel succes een zeer populair programma maakt. Pruik op, ik heb er zin in!

Foto: Annemieke van der Togt/BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen