Net5 tovert GVB-pontje om tot spa

Geplaatst op vr 29 sep 2017 om 12:53

Net5 heeft een pont van de Amsterdamse openbaar vervoerder GVB gisteren omgetoverd tot een spa ter promotie van de nieuwe late-night-soap De Spa, die na het weekend begint. Dat heeft de zender laten weten. De complete cast van De Spa was aanwezig op de pont, waar de soapserie werd gepresenteerd aan de pers tijdens een overtocht van het centrum van Amsterdam naar de noordkant. “Daarna ging de pont de reguliere dienstregeling in voor dagelijkse gebruikers.”

Mensen die graag een massage wilden ondergaan of in een jacuzzi wilden zitten, waren van harte welkom om dat op de De Spa-pont te komen doen.

De Spa is de eerste late-night-soap van Nederland en begint na het weekend. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn.

De Spa is van de makers van Gooische Vrouwen en Divorce. Annette Barlo vertolkt de hoofdrol van eigenaresse Tess. De sponsors zijn Holland Casino en Therme.

Hoe de drijvende spa eruitzag, kunt u zien op de website van Net5. Het is niet bekend of de actie is waargenomen door iemand met een kijkcijferkastje.

Foto: SBS
7 Reacties op “Net5 tovert GVB-pontje om tot spa”


 1. Janet

  Want Amsterdam kijkt televisie.

 2. Samir Roch El Kuch

  Janet, domme big.

 3. Norvo

  “Het is niet bekend of de actie is waargenomen door iemand met een kijkcijferkastje.”

  … En de toon is gezet. Volgende week op MC: naast de RTL-rel elke dag minstens 1 berichtje over hoe niemand naar de nieuwe Net5 soap kijkt. Ach, ook wel bemoedigend voor Humberto.

 4. arie

  Ga toch eens kijken Umberto en Pauw zijn altijd hetzelfde.

 5. Ron

  Ben toch wel benieuwd naar deze soap. Mooi een halfuurtje overbrugging tot Pauw begint.

 6. Dag

  Dit programma wordt mogelijk gemaakt Spa Blauw

 7. Tietjannah

  ze mogen mijn badkamer ook wel omtoveren tot spa

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.