Net5 tovert GVB-pontje om tot spa

Net5 heeft een pont van de Amsterdamse openbaar vervoerder GVB gisteren omgetoverd tot een spa ter promotie van de nieuwe late-night-soap De Spa, die na het weekend begint. Dat heeft de zender laten weten. De complete cast van De Spa was aanwezig op de pont, waar de soapserie werd gepresenteerd aan de pers tijdens een overtocht van het centrum van Amsterdam naar de noordkant. “Daarna ging de pont de reguliere dienstregeling in voor dagelijkse gebruikers.”

Mensen die graag een massage wilden ondergaan of in een jacuzzi wilden zitten, waren van harte welkom om dat op de De Spa-pont te komen doen.

De Spa is de eerste late-night-soap van Nederland en begint na het weekend. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn.

De Spa is van de makers van Gooische Vrouwen en Divorce. Annette Barlo vertolkt de hoofdrol van eigenaresse Tess. De sponsors zijn Holland Casino en Therme.

Hoe de drijvende spa eruitzag, kunt u zien op de website van Net5. Het is niet bekend of de actie is waargenomen door iemand met een kijkcijferkastje.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen