Maik de Boer tekent contract bij SBS Shownieuws

Maik de Boer, voormalig deskundige van RTL Boulevard, heeft een contract getekend bij SBS Shownieuws. Hij wordt bij de showrubriek op het thema fashion en lifestyle gezet. Dat heeft de zender laten weten. De Boer heeft er zin in. “Ik ga fashion en lifestyle doen in de breedste zin van het woord. De ene keer kan het op de rode loper zijn, want laten we eerlijk zijn: ik hou toch van glamour en mooie jurken enzo, en een andere keer draai ik een keer mee op de redactie van een tijdschrift.”

Naast verslag doen op locatie, zit De Boer ook gewoon in de studio. “Samen met de collega’s lekker een beetje feest maken. Live televisie maken vind ik hartstikke leuk en doe ik heel graag.”

De Boer denkt dat er een klik is tussen hem en het programma. “Shownieuws en Maik: ik denk dat dat gewoon een goed huwelijk is. Een beetje glamour, een beetje de zelfspot opzoeken in de wereld van glamour en nieuws brengen.

Hij wil wel verslag doen op een toegankelijke manier. “Op een fijne manier, zodat de kijker thuis begrijpt waar je het over hebt.”

Gelukkig voor De Boer is champagneflesjes uitdelen voor een rode-loper-outfit geen rocket science.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen