Jan Slagter gaat dit jaar niet Televizier-bashen

Geplaatst op vr 29 sep 2017 om 10:10

Omroep MAX-baas Jan Slagter gaat dit jaar geen herrie maken over de nominaties voor de Televizier-Ring. Hij legt zich erbij neer dat zijn tv-hit Heel Holland Bakt alweer geen kans maakt. Dat zegt hij in het AD. Slagter baalt, maar gaat Televizier dit jaar niet bashen. “Het is jammer. Ik heb me erbij neergelegd dat we nooit genomineerd zullen worden. Maar jullie kennen mijn standpunt“, aldus de omroepbaas, die het oneens is met het feit dat men alleen kan stemmen via internet.

Veel ouderen kunnen niet overweg met internet en daarom zou MAX structureel minder kans maken op prijzen. Uit protest ging hij vorig jaar niet naar het tv-gala toe.

Slagter kan zich wel druk gaan maken, maar Televizier doet toch niets met zijn kritiek, zegt hij. “Ik kan er dingen over blijven roepen, maar het heeft geen zin. We weten zelf dat Heel Holland Bakt een goed programma is waar miljoenen mensen naar kijken.

Dit jaar zijn de genomineerden Beste Zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach. “Als je wilt weten wie volgens mij de Gouden Televizier-Ring moet winnen, is dat Zondag met Lubach. Ik vind het een fantastisch en vernieuwend programma. Het zou zomaar op NPO 1 passen. Daar zet ik mijn geld op.”

Foto: MAX/Hans Vink
5 Reacties op “Jan Slagter gaat dit jaar niet Televizier-bashen”


 1. piet

  Beste Jan ik vraag me af waarom je toch zo druk maakt over zoiets.
  Van de week ook al een drukte over Johan Derksen die eigenlijk eens de waarheid zegt.

 2. Aap Nootmies

  Jan kan beter weer op de dochter van Marijnissen gaan liggen. Dan zeurt ie wat minder.

 3. imade

  LOL, als zelfs Voetbal Inside de ring kan winnen.. dan kan max ook ooit iets winnen als de stemmers dit vinden!

 4. Doe

  Heel Holland (bestaat niet eens maar bestond)bakt is het één na ergste programma op tv met dat vreselijke irritante muziekdeuntje,op nr 1 uiteraard boer zoekt vrouw.

 5. Longrod von Hughendong

  Laten we vooral teruggaan naar het stemmen via briefkaart en als we toch bezig zijn laten we het Mies Bouwman ook presenteren. Zucht

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.