FOX-babe Hélène Hendriks debuteert als tafeldame

FOX-vrouw Hélène Hendriks kan de mannen van Voetbal Inside aan, dus Matthijs van Nieuwkerk moet al helemaal lukken. Vanavond debuteert ze als tafeldame in De Wereld Draait Door. Dat heeft de VARA laten weten. Hendriks zal samen met Van Nieuwkerk diverse gasten ontvangen aan tafel. Collega-tafeldame Antoinnette Scheulderman, de vrouw van VI-eindredacteur Michel van Egmond, vindt het een topkeuze: “Top, de nieuwe tafeldame bij DWDD vanavond.

Van Nieuwkerk en Hendriks ontvangen onder meer Berend Boudewijn, de man van Martine Bijl. Hij verwierf als presentator van De Berend Boudewijn Kwis (1971 tot 1975) grote nationale bekendheid. Hij schreef over het programma en zijn lange carrière als presentator en regisseur een boek genaamd ‘Ik stond erbij en ik keek ernaar’ en komt daarover vertellen.

Ook Romana Vrede zit aan tafel, die als eerste zwarte actrice is genomineerd voor de Theo d’Or, de prijs voor de beste vrouwelijke hoofdrol in een toneelstuk.

Verder zit ook Nico Dijkshoorn in de show. De uitzending begint om 19.00 uur op NPO 1.

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen