Carlo Boszhard wilde huilbui uit The Story Of My Life

Carlo Boszhard heeft de makers van de Linda de Mol-show The Story Of My Life gevraagd om zijn huilbui uit het programma te knippen. Dat vertelt de presentator vandaag in De Telegraaf. Linda de Mol vraagt vanavond in de uitzending op RTL 4 aan zijn vriend Herald Adolfs wat Carlo hem brengt. Daarop antwoordde hij: “Het directe. Toen we verliefd raakten, zei Carlo dat hij een beetje bang was omdat ik nog nooit langere relaties had gehad. Praten is het allerbelangrijkste, zei hij.”

Bij conflicten wordt Herald normaal gesproken heel stil. “Maar ik heb van hem echt geleerd van: spit it out. Hij leest me heel erg goed, maar ik heb ook geleerd om gewoon te zeggen wat er aan de hand is zodat we erover kunnen praten. Daar is hij gewoon heel goed in.”

Als Linda de Mol daarop aan Carlo vraagt wat Herald hem brengt, moest Carlo ineens huilen. “Ik vind dat hij het zo lief zegt allemaal. Het is zo stom dit. Het overvalt me gigantisch. Dit gaat natuurlijk weer de teaser in en nu denk ik: waarom huil ik nou ineens.

Vandaag zegt hij in De Telegraaf: “Ik was best zenuwachtig voor Herald, omdat hij eigenlijk nooit op de voorgrond treedt. We zijn helemaal geen societykoppel, we zouden ook nooit samen meedoen aan bijvoorbeeld Dance Dance Dance. Ik merkte thuis al dat hij nerveus was: ’Ik doe die witte blouse aan. O nee toch die grijze.’”

En opeens zit hij daar heel ontspannen, als zichzelf, te vertellen hoe mooi wij het samen hebben. Toen knapte er even iets. Ik heb nog gevraagd of het eruit geknipt kon worden, maar juist dit soort emoties maken het programma tot wat het is.”

De uitzending van The Story Of My Life is nu al te bekijken via NLziet. Het interview met Carlo kunt u lezen in De Telegraaf (via Blendle).

Foto: RTL 4

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen