Boze Miljoenenjacht-meneer vanavond in Pauw

Arrold van den Hurk, de boze Miljoenenjacht-kandidaat die vier jaar geleden per ongeluk op de stopknop drukte en daardoor 125.000 euro won maar meer geld wilde en daarom een rechtszaak aanspande, zit vanavond in de talkshow van Jeroen Pauw. Dat heeft BNNVARA laten weten. Van den Hurk komt niet alleen, want hij neemt zijn advocaat Peter Plasman mee. “Is de kans op 5 miljoen euro nu definitief voorbij?“, vraagt de redactie van de NPO 1-talkshow zich af.

De inzet van Van den Hurk was om het Miljoenenjacht-spel af te mogen maken door verder te gaan waar hij gestopt was. Hij wilde echter wel zijn 125.000 euro behouden, terwijl behoud van een bepaald bedrag in het echte spel ook niet gegarandeerd is.

Vanmiddag stelde de rechter Van den Hurk in het ongelijk. Ook zijn argument dat Linda de Mol voorstelde om verder te spelen, wist de rechter niet te overtuigen.

De andere gasten aan tafel zijn Kees van der Staaij en Richard Krajicek. Bij RTL Late Night zitten Carlo Boszhard en Frank Masmeijer.

Lees ook: Miljoenenjacht-Arrold haalt bakzeil bij rechter (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen