Angela Schijf wil niet in Ik Hou Van Holland

Angela Schijf doet niet graag mee aan BN’er-programma’s als Ik Hou Van Holland en Wie is de Mol, omdat ze zich daar niet comfortabel bij voelt. Dat vertelt de actrice in gesprek met het AD. Schijf profileert zich niet zo graag als een bekende Nederlander. “Daar ben ik helemaal niet gevat genoeg voor, ik zou geen deuk in een pakje boter slaan. En ik word er ook niet gelukkig van. Als ik naar een première in Amsterdam moet, kost mij dat een hele dag en vaak ook nog de ochtend erna.”

Die tijd gaat vooral in het woon-werkverkeer zitten. “Ik woon in Antwerpen, heb drie dochters met zesduizend hobby’s en ben druk met mijn werk.

Voor dat werk werd ze vorig jaar beloond met een Zilveren Televizier-Ster voor beste tv-actrice. “Het was vooral heel bijzonder en eervol dat het publiek je die prijs gunt. Je groeit op zo’n moment echt boven jezelf uit. Maar om drie uur ’s nachts reed ik terug naar Antwerpen en de volgende ochtend bracht ik om acht uur de kinderen weer naar school.

Collega-acteur Michiel Huisman is doorgebroken in de VS. Wil ze dat zelf ook niet? “Ik heb megabewondering voor hem. Gewoon je boeltje pakken en naar de Verenigde Staten gaan, dat vergt lef. Ik heb andere keuzes gemaakt: op mijn 24ste kreeg ik mijn eerste kind.”

Het was een oergevoel, op dat moment voelde het als het enige juiste dat ik kon doen. Mijn gezin, dat pact van vijf mensen, is altijd op de eerste plaats gekomen“, besluit ze in de krant (via Blendle).

Foto: RTL

15 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Maarten van R.
september 20, 2017 11:40

Iedereen heeft een prijs..het zal mij benieuwen of zij zich aan haar woord houdt…

Gast
Bojanus belastingdienst rotterdam
september 19, 2017 06:18

Nee alleen de h.o.e.r wil ze uithangen

Gast
henry
september 19, 2017 01:02

Ik zou d’r doen, en hard ook.

Gast
Evert Zeefout
september 18, 2017 17:15

Jammer dat Kim zo is afgegleden en dit werk moet doen. Had haar na Meerdijk, de adoptie, het debacle met Che en het rotte einde van Sylvia meer gegund.

Gast
Bep
september 18, 2017 16:35

Daarom is Angela ook zo’n leuk mens, ze is ECHT.

Gast
Mo
september 18, 2017 14:40

Slimme meidje.

Gast
Fred
september 18, 2017 11:34

Preuts? Google is op ‘Angela Schijf naakt ik ook van jou’

Gast
Marly van der Velden Lover
september 18, 2017 11:31

Preuts meisje, ze laat niets zien in de serie, net als met CMC zou Lieke van lexmond naakt gaan, maar ook niets te zien, alleen voor de kijkcijfers een hoop gedoe

Gast
LD
september 18, 2017 11:30

Goede instelling

Gast
Ron
september 18, 2017 11:08

Toch vind ik haar wel leuk. Ze doet het goed in Meisje van Plezier. Komt wel een vervolg van denk ik. Heb hem inmiddels helemaal gezien.

Gast
Bart
september 18, 2017 11:00

Nog gedacht dat ik het zou zeggen maar ik vind haar ook echt goed in Meisje van plezier.

Gast
Papegaaitje leef je nog.
september 18, 2017 10:47

Heel goed Angela. Niet meedoen met die vreselijke programma’s.

Gast
huh
september 18, 2017 09:51

niks mis mee

Gast
Videolandisoke
september 18, 2017 09:38

Leuk mens

Gast
Marianne Muilpeer
september 18, 2017 09:34

Heel goed, meisje. Hou je maar verre van die zeikshowtjes met voorgekauwde humor van type’s als die eeuwige schijtlollige Jeroen van Koningsbruggen. Doe lekker je eigen ding en laat de Molletjes de pest maar krijgen.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen