Dione de Graaff (48) wil niet tot AOW bij Studio Sport

Dione de Graaff moet nog negentien jaar werken tot haar pensioen, maar ziet zichzelf niet haar werkende leven afmaken bij NOS Studio Sport. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Ze heeft nog ambities. “Misschien wil ik ooit nog eens een andere baan. Ik houd enorm van sport, maar mijn belangstelling gaat verder. Ik kan me niet voorstellen dat ik tot mijn pensioen bij Studio Sport blijf werken. Ik denk dat dit nog wel eens gaat veranderen. Meer nieuws, meer radio, ik denk erover na.”

Een voordeel van een Studio Sport-exit is dat ze haar weekend weer terugkrijgt. “Ik heb nu eenmaal rare werktijden. In het weekend kan ik privé niets, dus ook verjaardagen en feesten gaan al 22 jaar aan mij voorbij.

Wat ze ook lastig vindt aan televisie is de enorme aandacht van twitterend Nederland. “Met social media is het soms best lastig. Ik probeer me daarvoor af te sluiten.”

Tegen kritiek kan ze wel, maar dan alleen van intimi. “Iedereen kan heel goed een paar mensen naast zich gebruiken die heel kritisch zijn. Alleen van hen neem ik het aan.”

Het Privé-interview met Dione de Graaff kunt u lezen via Blendle.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen