Voetbalkijkers vallen FOX-ster Hélène Hendriks lastig

Hélène Hendriks krijgt op sociale media veel gescheld over zich heen, omdat ze zich als vrouw beweegt op een voetbalzender. Dat vertelt ze op Twitter. Hendriks is een van de grote sterren van FOX Sports en is ook regelmatig te zien als er met FOX geschakeld wordt in de RTL 7-hit Voetbal Inside. Ze wordt op Twitter gewezen op de zoveelste boze kijker. “Alsjeblieft FOX, zet haar weer in de kantine en zet er gewoon weer een vent neer die er verstand van heeft”, zegt Peter.

Het is niet bepaald een schok voor de presentatrice. “Ik word dagelijks voor van alles en nog wat uitgemaakt, omdat ik een ‘wijf’ ben in de voetballerij, dus ben wel wat gewend ;-)

Antoinnette Scheulderman, sterjournaliste en presentatrice van LINDA.tv’s De Mobiel Van, vindt dat Hendriks zich er niets van aan moet trekken. “Lekker laten gaan, je bent hartstikke goed.

Er zijn weinig werelden zo conservatief als de voetballerij, maar daar moet ook FOX zich volgens Scheulderman niets van aan trekken. “Ze stelt vragen die de meeste kerels niet durven stellen.

Hendriks vormt op FOX Sports een duo met Jan Joost van Gangelen. Daar zou ze niet goed tot haar recht komen. “Ik vind haar eigenlijk overal goed, en duopresentatie is vaak lastig. Je hebt altijd het idee dat een van de twee er beter uitkomt.”

Afgelopen weekend interviewde Hendriks een voetballegende. Daarover vertelde ze op FOX:

Foto: FOX Sports

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen