Naar Bed Met Irene in voorjaar 2018 terug op SBS 6

De SBS 6-talkshow Naar Bed Met Irene met Irene Moors keert niet komend najaar, maar in het voorjaar van 2018 terug op de buis. Dat vertelt de presentatrice in De Telegraaf. Naar Bed Met Irene was afgelopen november voor het eerst te zien, maar kende een moeilijke start. De kijker bleef weg en al na twee afleveringen werd besloten om af te stappen van het live uitzenden. Toch maakte Moors in maart bekend dat er een tweede seizoen komt. Die blijkt nu wel een halfjaar uitgesteld.

Moors maakte het nieuws over het vervolg in maart bekend in Shownieuws: “Ik weet niet of ik het wel of niet mag zeggen, maar ik ga het gewoon zeggen want ik ben er heel blij mee: het komt gewoon terug in het najaar. Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik heb het gezegd.

Nu blijkt dat de fans van Moors nog iets langer moeten wachten. “In Bed Met Irene krijgt een tweede reeks in het voorjaar“, vertelt ze in de krant.

De eerste acht gasten van Moors waren Jan Kooijman (360.000 kijkers), Katja Schuurman (348.000 kijkers), Tjitske Reidinga (294.000 kijkers), Gert Verhulst (277.000 kijkers), André Hazes jr. (418.000 kijkers), Guido Weijers (339.000 kijkers), Patty Brard (369.000 kijkers) en Frans Bauer (469.000 kijkers).

En hoe zit het eigenlijk met haar andere programma’s van het vorige seizoen? “De Vreemde Eend kende een valse start. Ik vond het geen slecht programma, maar mensen hadden ik-weet-niet-wat-voor-show verwacht terwijl het een klein panelprogramma was.”

Over smaak valt te twisten, met Rudolph van Veen, was heel leuk. Hmm, ik moet nog maar eens vragen of dat ook terugkomt. Het zat op een lastige tijd”, besluit ze in de krant (via Blendle).

Gisteren begon Moors met de nieuwe quiz De Perfecte Vraag.

Lees ook: SBS 6 nét in kijkcijfer top 25 met quizdinsdag (vanochtend)

Foto: SBS/Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen