Giel kiest voor diepe zakken Talpa: persfoto’s uitgelekt

Giel Beelen kiest voor de diepe zakken van John de Mol. Nu de NPO zijn nieuwe salarisplafond heeft ingesteld, gaat hij aan de slag voor Talpa-zender Radio Veronica. Dat blijkt uit uitgelekte persfoto’s, waarop Beelen poseert met het Veronica-logo. Tijdens een livestream liet Beelen dinsdag per ongeluk zijn mailbox te zien, waarin net een mail was geopend van een persvrouw van Talpa Radio. “Leuk om je gisterenavond te ontmoeten. En ik hoop dat je de shoot net zo leuk vond als wij!

De persvrouw doelt op een fotoshoot door fotograaf William Rutten, die de nieuwe persfoto’s van Beelen heeft gemaakt. Ze heeft een link in de mail gezet, waarmee de dj de foto’s kan openen om ze te keuren. En die foto’s zijn dinsdagavond door radiosite RadioFreak.nl online gezet.

Inmiddels zijn de persfoto’s niet meer te zien op RadioFreak.nl. “Op verzoek van Talpa Radio en William Rutten zijn de eerder gepubliceerde foto’s van de site verwijderd“, laat de site weten.

Op social media is de foto nog wél her en der te zien. Breed grijnzend poseert Beelen met het beroemde blauwe Veronica-logo.

Op een andere foto is te zien hoe Beelen poseert met zijn sidekick bij 3FM, Frederique Dittrich. Het lijkt er dus op dat ook zij naar Radio Veronica gaat.

Het kan niet anders dan dat Talpa vandaag de Giel-transfer bekendmaakt. Het is niet bekend op welk tijdslot hij komt te zitten.

Talpa Radio is eigenaar van Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica en is daarmee dé radiogrootmacht in Nederland.

Lees ook: ‘Giel wordt Talpa-ster: op de radio en in The Voice’ (maandag)

Foto: VARA/Hans Peter

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen