Linda de Mol wil Mark Rutte in Linda’s Zomerweek

Linda’s Zomerweek is vanavond weer terug van weggeweest: om half tien trapt de vijfdelige dagelijkse talkshow af met de aflevering met Patricia Paay en Jan Versteegh. Daarna volgen nog vier andere duo’s, maar nú al heeft presentatrice Linda de Mol iemand op haar verlanglijstje staan voor volgend jaar. “Er zijn nog veel gasten die ik wil spreken. Mark Rutte bijvoorbeeld, maar dit jaar was de timing niet handig vanwege de formatie die nog niet rond is“, vertelt ze op haar site.

Waarom maakt ze dit jaar niet een keer Linda’s Winterweek? “Er is weleens nagedacht over een Linda’s Winterweek. En dan met een open haard en een knus decor. Dat lijkt me ook heel leuk, maar zo’n programma kost heel veel tijd en planning.”

Linda’s Zomerweek is al een aanslag op haar agenda. “Voor dit zomerseizoen alleen al ben ik een hele maand fulltime aan het werk geweest. Het is zo leuk en tegelijkertijd zo bewerkelijk. Misschien wel het bewerkelijkste programma wat ik maak.

Vanavond is het dus eerst tijd voor Paay en Versteegh. En zij zijn niet zomaar naast elkaar gezet. “De combinatie van het duo is belangrijk. Samen met het team denken we daar altijd goed over na.

Linda’s Zomerweek is vanavond om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen