Kijkers verbaasd: Chantal niet op Televizier-lijst

De redactie van Televizier heeft veel vragen binnengekregen van mensen die willen weten waarom ze dit jaar niet op Chantal Janzen kunnen stemmen voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat heeft het tv-blad laten weten. De reden is volgens Televizier glashelder. “Chantal Janzen was de laatste drie jaar de glorieuze winnares van de Zilveren Televizier-Ster bij de dames en in de Ring-reglementen staat dat je dan een jaar niet mee mag doen. Dan maken andere kandidaten ook nog eens een kans.

Het is niet de eerste keer dat een tv-vrouw niet mag worden verkozen. Hetzelfde lot trof in het verleden Wendy van Dijk (2003, 2004, 2005) en Yvon Jaspers (2008, 2009, 2010). “Volgend jaar staat Chantal ongetwijfeld wel weer tussen de kandidaten.”

Het is niet zo dat Janzen nu helemaal nergens meer kans op maakt. “Haar absentie bij de Zilveren Ster-kandidaten betekent niet dat je helemaal niet kunt stemmen op de RTL 4-presentatrice. Haar programma Chantal blijft slapen is wel degelijk in de race voor een Gouden Televizier-Ring.”

Stemmen in de verschillende categorieën kan via de website van Televizier.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen