Johnny in Linda’s Zomerweek zou ‘beetje gek’ zijn

Johnny de Mol zou het een beetje gek vinden om aan te schuiven als gast in het programma Linda’s Zomerweek van zijn tante Linda de Mol. Dat vertelde hij gisteren aan de desk van RTL Boulevard. Linda’s Zomerweek loopt nu al vijf seizoenen, maar Johnny is nog nooit te gast geweest in de veel bekeken talkshow van zijn beroemde tante én RTL 4-collega. Waarom eigenlijk niet? “Het is een goede vraag. Ik heb haar wel ooit eens meegnomen in Waar is De Mol“, aldus de televisiester.

Ook bij Waar is De Mol hadden de twee al twijfels. “Van tevoren hadden we toen ook zoiets van: is het niet lastig omdat je elkaar al goed kent? Maar daar ga je ook op reis en op pad.”

Bij Linda’s Zomerweek is dat net even iets anders, omdat het daarin puur om het gesprek gaat. “Hier moet je echt over jezelf praten en zij weet alles al. Dat zou misschien toch wat gekker zijn. Dan is het van: ‘Ja, dat weet je toch al, Lin.’

Linda de Mol zelf antwoordt op haar site ongeveer hetzelfde als ze gevraagd wordt waarom Johnny nog nooit te gast is geweest. “Ik denk dat ik alles al van hem weet. Maar misschien is dat niet zo en vertelt hij op de bank wél iets nieuws“, zegt ze.

Als je al veel dingen van iemand weet, is het voeren van een gesprek ook een stuk lastiger, aldus Linda. “Je moet gepast omgaan met dingen die je weet en niet ineens iets in het gesprek gooien.

Linda’s Zomerweek is deze week elke avond van 21.30 tot 23.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen