Giel tegen nieuw 3FM-team: ‘Luister niet naar de bazen’

Giel Beelen is zondag na maar liefst twintig jaar vertrokken bij NPO 3FM. Hij riep het nieuwe team van de radiozender op om het hart te volgen en níet naar de bazen te luisteren. Dat was te horen in zijn laatste radio-uitzending. Beelen richtte zich bij zijn afscheid tot zijn collega’s. “Het is tijd om afscheid te nemen voor mij bij 3FM. Nogmaals voor de nieuwe ploeg: volg je mediahart, doe vooral niet wat de bazen zeggen. Dat zeg ik vooral tegen wat collega-dj’s hier. Ga gewoon voor je gevoel.”

3FM zit momenteel in zwaar weer. Beelen is al een jaar weg uit de ochtend en De Coen & Sander Show is alweer twee jaar weg bij de zender. Toch vindt het station volgens de dj de weg omhoog wel weer. “Het gaat goed komen met 3FM. Dat weet ik echt zeker.”

Uiteraard richtte Beelen zich ook tot de luisteraar. “Ik ben door en door radio en ik hou van livemuziek, van bandjes en toestanden, dus het doet wel heel gek lopen willen we elkaar niet tegenkomen. De laatste die ik moet bedanken dat ben jij natuurlijk: de luisteraar. Maar daar hoef ik geen afscheid van te nemen.”

Waar je ook naartoe gaat: ik ga je volgen. Op welk platform of festival je ook bent, ik zorg dat ik er bij ben. Als je wil weten wat ik ga doen, dan zou ik vooral naar mijn YouTube-kanaal gaan.”

Ik houd van jullie allemaal. Zo klef als het klinkt is het dan echt. Tot horens en tot ziens, want het is een heel kleine wereld die mediawereld.

Lees ook: Giel Beelen vertrekt na twintig jaar bij 3FM (16 augustus)

Foto: Twitter

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen