Echtpaar Winston en Renate nieuw televisieduo SBS 6

Winston Gerschtanowitz gaat zijn nieuwe SBS 6-programma Circus Gerschtanowitz sámen met zijn vrouw Renate Gerschtanowitz presenteren. Dat heeft de televisiezender vandaag bekendgemaakt. Het leek er even op dat Winston de show solo ging doen, maar daar is dus geen sprake van. Hij krijgt een co-host. “Het is niemand minder dan Winstons lieftallige echtgenote Renate“, aldus de zender. “Het is de allereerste keer dat het paar samen een programma presenteert.

De twee zullen niet continu samen in beeld staan. “Winton is de spreekstalmeester en ontvangt de kandidaten in de piste. Maar niet voordat ze backstage zijn klaargestoomd door Renate. De kandidaten moeten namelijk meteen het beste van zichzelf laten zien, want iedereen treedt maar één keer op.”

Circus Gerschtanowitz omschrijft zichzelf als een ‘podium voor de meest uiteenlopende kunsten’. Er zijn geen voorrondes, geen halve finales, geen finales.

Er zijn steeds twee kandidaten die het tegen elkaar opnemen en de publieksjury kiest dan wie het beste is. Ze keren niet terug in een latere aflevering.

Lees ook:
Winston met grote SBS 6-show Circus Gerschtanowitz (vorige maand)
Winston Gerschtanowitz: ‘SBS houdt zich aan belofte’ (vorige maand)

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen