VI kritisch over BN’ers als voetbalanalisten bij Veronica

De mannen van Voetbal Inside op RTL 7 verbazen zich over het nieuwe beleid van Veronica, waarbij bekende Nederlanders worden ingezet als voetbalanalisten. Dat hebben ze gezegd in hun veel bekeken praatprogramma. Na Peter R. de Vries heeft de Champions League-kijker nu ook Victor Reinier en Jack Spijkerman voorbij zien komen als voetbalanalist. “Wie zou er bij Veronica nou op zo’n idee komen? Wie?! Er is toch iemand die op dat idee komt“, aldus René van der Gijp.

Van der Gijp kan zich niet voorstellen dat dit van John de Mol komt. “John de Mol toch niet? Nee, die is echt niet achterlijk. Wel? Nou, dan is hij wel achterlijk. Ja, jammer dan.

Johan Derksen wil alles behalve Victor Reinier zien als voetbalanalist. “Dat vind ik verschrikkelijk. Reinier is een vreselijke man. Dan neem je dit vak toch niet serieus?

Spijkerman is ook geen deskundige, briest Derksen. “Jack is een supporter, maar supportersgelul hebben we niets aan. Je moet kennis spuien en een mening hebben. Hij is een Ajax-supporter, dus een ongeloofwaardige man om in een tv-programma zijn mening te geven.”

Als de kijkers het leuk vinden, heb ik er vrede mee. Wat zal het een verademing zijn voor al die honderdduizenden mensen als wij weer van start gaan met de Europa League.

Het fragment:

Foto: Veronica

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen