Beau haalt uit naar Yvon Jaspers: ‘Heb ik niks mee’

RTL 4-ster Beau van Erven Dorens haalde dinsdag in het programma Linda’s Zomerweek uit naar NPO 1-ster Yvon Jaspers. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Van Erven Dorens gaf aan dat hij absoluut geen fan is van Jaspers en haar kijkcijferhit Boer Zoekt Vrouw. “Het is suïcide plegen op de Nederlandse televisie als je dat zegt, maar ik heb er niets mee. Ik durf het niet eens hardop te zeggen: het is vast een leuke vrouw, maar Yvon Jaspers… Ik kan er gewoon niet zo veel mee.”

Hij kraakt Jaspers verder nooit af op tv. “Ik ben altijd heel aardig in Boulevard over haar, want het is míjn probleem. Zij is fantastisch, maar ik heb er gewoon niets mee.”

Haar programma Boer Zoekt Vrouw is net een hoerenkast, vindt Van Erven Dorens. “Ik vind het ook gewoon een boordeel. Dat is toch zo? Zij is een souteneur. Zij brengt al die leuke vrouwen bij die boeren binnen, maar dat zijn de meest verschrikkelijke mensen die ik ooit heb gezien.”

Veel mensen van de boerengemeenschap zijn hartstikke leuk, maar dit zijn mensen die als een hork zeggen: ‘Ik ga jou zoenen.’ Die arme vrouwen! En die moeten dan wel.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen