Wilfred wil vervolg Wat Gaat Er Nu Door Je Heen

Wilfred Genee hoopt nog altijd dat er een vervolg komt op zijn talkshow Wat Gaat Er Nu Door Je Heen, dat ruim een jaar geleden te zien was op RTL 7. Dat vertelt de presentator in het Dagblad van het Noorden. Genee hield in Wat Gaat Er Nu Door Je Heen spannende een-op-eengesprekken met bekende Nederlanders als Albert Verlinde en Peter R. de Vries. De interviews werden gehouden aan de hand van dure sportfragmenten en zijn daarom niet meer online terug te zien.

Veel kijkers die het programma wél hebben gezien waren erg enthousiast, omdat Genee een heel ander soort interviews maakte dan de kijker gewend is.

De prijs van de sportfragmenten, gecombineerd met de lage kijkcijfers, waren reden voor RTL 7 om niet direct groen licht te geven voor een vervolg. Ruim een jaar later is dat groen licht er nog steeds niet.

Op de vraag of hij naast Voetbal Inside nog met een ander programma bezig is, antwoordt hij: “Voorlopig niet. Persoonlijk hoop ik dat mijn talkshow ‘Wat gaat er nu door je heen?’ nog een vervolg krijgt.

Lees ook:
Talkshow Wilfred Genee moet budget inleveren (september)
Beau en Wilfred herenigd in tv-studio na mediaruzie (juni)

Foto: RTL Nederland

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen