Beau en Wilfred herenigd in tv-studio na mediaruzie

Foto: Studio KastermansBeau van Erven Dorens en Wilfred Genee stonden maandagavond voor het eerst sinds hun tv-ruzie weer oog in oog met elkaar in een tv-studio. Genee was te gast in RTL Boulevard, dat gepresenteerd werd door Van Erven Dorens. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Genee probeerde Van Erven Dorens duidelijk een beetje te plagen. “Hé Beau!”, riep hij. “Hoe is het?” “Ja, goed.” “Fijn dat je er bij bent.” “Ja, dat dacht ik al. Ha ha.” Over hun tv-ruzie kwamen beide heren niet te spreken.

Even later, tijdens een gesprek over Cristiano Ronaldo, grapte Genee: “Hij heeft een bepaalde uitstraling dat hij soms wat vervelend over kan komen. Ik herken dat zelf helemaal niet.” Daar moest Van Erven Dorens smakelijk om lachen.

Aan het eind van het gesprek – dat vanwege het boos inbreken van Gerard Joling aanzienlijker korter duurde dan gepland – zei Genee nog: “Goed om je weer gezien te hebben.”

Toen de eindtune van RTL Boulevard klonk was te zien hoe Genee en Van Erven Dorens elkaar de hand schudden op de studiovloer.

Van Erven Dorens was afgelopen lente woest op Genee, vanwege het interview dat hij gaf in Genee’s talkshow Wat Gaat Er Nu Door Je Heen. Quinty Trustfull probeerde even later nog te bemiddelen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen