We Zijn Er Bijna dit jaar níet naar het zuiden

Kijkcijferhit We Zijn Er Bijna, waarin een groep bejaarden met een hoop caravans door Europa trekt, is terug op de buis. Vanavond begint een nieuwe serie en daarin wordt niet zoals vertrouwd afgereisd naar het zuiden, maar naar het westen. De bestemming van dit jaar is het regenachtige Ierland met Lei Buijssen (tweede van rechts) als reisleider. Tijdens de opnames had hij een ontzettend raar gevoel, dat hij niet thuis kon brengen. “Het voelde alsof de camera ons continu in de gaten hield.

Het filmen van de reis vond Buijssen in het begin een beetje gek, vertelt hij in De Telegraaf. “En het kan af en toe wat extra tijd kosten. Een microfoontje dat wordt opgespeld, of wachten tot de camera klaarstaat. Na verloop van tijd went het wel.”

Buijssen stond door de ANWB al gepland voor de Ierland-reis toen Omroep MAX aanklopte. “Ze proberen met hun bestemmingen te variëren, maar waren tot nu wel altijd naar het zuiden en het mooie weer geweest. Toen het de vorige reeks in Portugal zo regende, dachten ze: dan kunnen we ook een keer naar het noorden gaan.”

Uiteindelijk was het best aardig weer in Ierland, zegt hij. “Een enkele keer zeurde iemand over het weer. Maar dat weet je van tevoren“, besluit hij in de krant (via Blendle).

We Zijn Er Bijna is vanavond om 21.25 uur te zien op NPO 1.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen