Net5 onthult leader late-night-soap De Spa

Net5 heeft de leader van zijn nieuwe late-night-soap De Spa onthuld. De intro van de dagelijkse dramaserie laat veel knappe mannen en vrouwen zien in een sensuele ambiance. Dat is te zien op sociale media. De Spa is een gedurfd tv-project. De serie moet vanaf oktober hét alternatief worden voor de actuele programma’s rond de klok van 22.30 uur. Er zijn maar liefst honderd afleveringen gemaakt, dus er is genoeg materiaal om maandenlang elke avond uit te zenden op de vrouwelijke zender.

Hoofdrolspeelster Annette Barlo sprak eerder de hoop uit dat mensen gaan kiezen voor dagelijks amusement op de late avond. “Gebeurtenissen zoals aanslagen neem je mee voor het slapen gaan, dat hebben heel veel mensen. En je gaat niet een hele Netflix-serie opstarten. Die duren vaak een uur en dan wil je er nog een zien. Dan is De Spa de uitkomst. Ik denk dat het heel goed kan werken.

Onlangs noemde RTL Boulevard De Spa nog het meest gedurfde tv-project van het najaar. “Ik vind de wildste gok wel van Net5, die soap die ze gaan doen: De Spa. Daar ben ik wel benieuwd naar. Dat vind ik een dappere beslissing“, zei Luuk Ikink.

Onderstaand bekijkt u de leader:

Foto: SBS/Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen