Sonja Bakker vindt Wendy van Dijk te dun

Tv-dieetgoeroe Sonja Bakker vindt Wendy van Dijk een te dunne vrouw. Dat geeft ze aan in een gesprek met weekblad Story. Bakker vindt het een goede zaak dat de trend van graatmager nu voorbij is. “Ik heb niets met dat super skinny. Wendy van Dijk, en dat durf ik hardop te zeggen, vind ik te dun. Als zij vijf of acht kilo aan zou komen dan ziet ze er veel mooier uit. Ze denken allemaal: hoe magerder, hoe mooier. Maar dat is niet zo. Linda de Mol vind ik wel een goed voorbeeld“, zegt ze.

De Mol ging afgelopen lente een publieke afvalrace aan. “Maar slaat daar niet in door“, aldus Bakker. “Zij heeft zichzelf niet ten doel gesteld om tien of twintig kilo af te vallen, maar is zes kilo kwijtgeraakt. Meer is ook niet nodig.”

Mensen moeten realistisch zijn, ook BN’ers, vindt Bakker. “Linda is vijftig, wat wil je nou nog? Ik hoop dat meer vrouwen zich daardoor laten inspireren. En dat ze vooral ook blijven lachen.”

Ook iemand als Fajah Lourens is volgens Bakker doorgeslagen. “Fajah Lourens krijg van mij een dikke tien met haar Killerbody-boeken, maar ik denk wel: schat, wat moet je er veel voor inleveren!

Met alle respect, is anderhalf uur sporten per dag en leven op kiemen realistisch voor de normale vrouw?

Het Story-interview met Sonja Bakker kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS Shownieuws

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen