Ilse DeLange krijgt programma op zondagavond NPO 1

Ilse DeLange krijgt een eigen programma op de zondagavond van NPO 1, getiteld Ilse’s Veranda. De eerste aflevering is op 15 oktober. Dat heeft de zanges bekendgemaakt in een videoboodschap op sociale media. DeLange is wild enthousiast. “Zoooo trots, blij en vereerd dat ik van Avrotros de kans heb gekregen om mijn eigen tv-programma in Nashville te maken!! In Ilse’s Veranda kan ik eindelijk laten zien waarom deze stad zo belangrijk en zo’n grote inspiratie bron voor mij is…

Muziek staat centraal in het nieuwe programma. “Op Ilse’s Veranda ontvang ik bekende Nederlandse artiesten in Nashville. We gaan natuurlijk samen muziek maken, maar we duiken ook samen de geschiedenis is van één van Amerika’s grootste genres.

Nadere details kan DeLange nog niet geven. “Heel veel meer kan ik nog niet verklappen, maar het wordt zo leuk!”

De zondagavond is in het hoogseizoen veruit de meest bekeken uitzendavond van NPO 1.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen