‘Pim Fortuyn wilde seks met NPO-ster Fons de Poel’

Pim Fortuyn had vroeger een oogje op presentator Fons de Poel. Hij had erotische gedachten over de NPO-ster. Dat heeft De Poel vandaag gezegd in het Omroep MAX-programma Tijd voor MAX Radio op NPO Radio 5. De Poel had een goede band met Fortuyn. “Pim Fortuyn heb ik heel goed gekend. Ik mocht hem heel graag. En hij mocht mij heel graag . Ik kwam op congressen waar hij ook rond liep. En hij hield van mij, denk ik. Erotisch. Dat is écht waar“, geeft de presentator aan.

Fortuyn vond De Poel sexy. “Ik weet niet of hij verliefd op me was, maar hij vond me aantrekkelijk. Hij werd er uitgewerkt bij die partij van Jan Nagel en toen wilde hij nergens naar toe met zijn verhaal. Hij zei: ‘Ik wil alleen maar bij jou.’ ‘Prima,’, zei. ‘Ja’, zei hij toen ‘maar dan wil ik wel een keer me je naar bed!’ Ik zei: ‘Nou dat zien we daarna wel weer’. Ik kon echt ontzettend goed met hem….

Toen de LPF-leider op 6 mei 2002 werd doodgeschoten zat De Poel in een Chinees restaurant. “Ik dacht meteen: wat een klotenland is dit aan het worden!”

Fons de Poel was bij Tijd voor MAX Radio om te praten over zijn programma Fons bij de buren. Het volledige interview is terug te luisteren op tijdvoormaxradio.nl.

Foto: Omroep MAX, Tijd voor MAX Radio

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen