RTL 4-ster Marieke Elsinga in Expeditie Robinson

Marieke Elsinga doet mee aan Expeditie Robinson 2017. De sidekick van RTL Late Night is de eerste BN’er waarvan de deelname bekend is. Dat maakte ze vanmiddag bekend in De Coen & Sander Show op Radio 538. Elsinga vindt het geweldig. “Meedoen aan Expeditie Robinson is met afstand het zwaarste wat ik tot nu toe ooit heb gedaan in die 31 jaar, maar ik denk ook wel het vetste. Je vraagt gewoon heel veel van jezelf en je gaat testen of je dus kunt survivallen en hoe je bent in de groep.

Het engst vond ze het ontmoeten van haar collega’s. “Van tevoren word je gevraagd waar je het meest tegenop kijkt. Ik zei toen: ‘Tegen de groep.’ Je weet niet met wie je gaat, je hebt geen idee. Ik ben wel een allemansvriend, ik ben geen bitch, maar je bent wel ineens 24 uur per dag met mensen die je niet kent.”

De hele tijd in een groep zijn is voor haar niet makkelijk. “Ik ben heel erg van de sociale contacten, maar ik vind het ook wel eens lekker alleen. Dat vond ik wel zwaar.”

Waarover ze het meest twijfelde? “Waar ik van tevoren tegenop zag en waarom ik altijd zei dat ik er niet aan mee zou doen, is dat je met je bikini op tv moet. Daar moet je wel echt even over heen. Dat ben je binnen een halve dag vergeten, omdat je het gewoon warm hebt.”

Gisteren werden de vier onbekende kandidaten van Expeditie Robinson bekend.

Vanavond maakt Elsinga in RTL Summer Night de tweede kandidaat van Expeditie Robinson bekend.

Foto: RTL/William Rutten

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen