RTL-verslaggever lacht tijdens verdrietig Nouri-item

Marcel Maijer heeft vanavond flink geblunderd tijdens de uitzending van het Half Acht Nieuws. Hij schoot in de lach tijdens een zeer ernstig item over de hersenschade van Ajax-speler Abdelhak Nouri. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Maijer legde aan de kijkers uit waarom Nouri zeer ernstige en blijvende hersenschade heeft, maar ging daarbij enorm de mist in. “Het heeft vooral te maken met het feit hoe lang het heeft geduurd om hem te reanimeren“, begon de verslaggever.

Hij vervolgde: “In de tijd dat zijn hart stilstond kregen zijn hersenen geen, ehhhh… hoe heet het ook alweer ha ha ha ha! Zuurstof! Juist. Dan sterven er dus hersencellen af. Luister maar naar een man die er meer verstand van heeft dan ik.”

Een foutje moet kunnen, maar enorm in de lach schieten tijdens zo’n ernstig item is zeer ongepast, vinden kijkers. “Lekker gepast dat lachen”, zegt Annabel. En Peter: “RTL Nieuws, is wel lachen hoe iemand vecht voor zijn leven.

Wesley: “Marcel Meijer verspreekt zich en lacht erom.. ik vind het beschamend! Alsof hij voor het eerst voor een camera staat.. Neen, hij is ervaren genoeg om zich degelijk uit zo’n situatie te redden.. maar goed..

En Mark: “Oops, verslaggever is vergeten dat het om te weinig zuurstof ging bij Nouri en lacht de fout weg, pijnlijk.

Adriaantje: “Lachen omdat je niet op het woord ‘zuurstof’ komt. Gaat lekker RTL Nieuws, heel erg aso dit.

Mike spreekt van een ‘pijnlijke lachbui’ en Inge noemt hem een ‘prutser’. John: “De volgende keer dan toch maar weer het darten verslaan Marcel Maijer?

3FM-dj Mark van der Molen zegt: “Pijnlijkste video van deze eeuw. Ho. Ly. Fuck.

De beelden:

Foto: RTL Nieuws, RTL 4

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen