RTL-verslaggever lacht tijdens verdrietig Nouri-item

Geplaatst op Thu 13 Jul 2017 om 19:57

Marcel Maijer heeft vanavond flink geblunderd tijdens de uitzending van het Half Acht Nieuws. Hij schoot in de lach tijdens een zeer ernstig item over de hersenschade van Ajax-speler Abdelhak Nouri. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Maijer legde aan de kijkers uit waarom Nouri zeer ernstige en blijvende hersenschade heeft, maar ging daarbij enorm de mist in. “Het heeft vooral te maken met het feit hoe lang het heeft geduurd om hem te reanimeren“, begon de verslaggever.

Hij vervolgde: “In de tijd dat zijn hart stilstond kregen zijn hersenen geen, ehhhh… hoe heet het ook alweer ha ha ha ha! Zuurstof! Juist. Dan sterven er dus hersencellen af. Luister maar naar een man die er meer verstand van heeft dan ik.”

Een foutje moet kunnen, maar enorm in de lach schieten tijdens zo’n ernstig item is zeer ongepast, vinden kijkers. “Lekker gepast dat lachen”, zegt Annabel. En Peter: “RTL Nieuws, is wel lachen hoe iemand vecht voor zijn leven.

Wesley: “Marcel Meijer verspreekt zich en lacht erom.. ik vind het beschamend! Alsof hij voor het eerst voor een camera staat.. Neen, hij is ervaren genoeg om zich degelijk uit zo’n situatie te redden.. maar goed..

En Mark: “Oops, verslaggever is vergeten dat het om te weinig zuurstof ging bij Nouri en lacht de fout weg, pijnlijk.

Adriaantje: “Lachen omdat je niet op het woord ‘zuurstof’ komt. Gaat lekker RTL Nieuws, heel erg aso dit.

Mike spreekt van een ‘pijnlijke lachbui’ en Inge noemt hem een ‘prutser’. John: “De volgende keer dan toch maar weer het darten verslaan Marcel Maijer?

3FM-dj Mark van der Molen zegt: “Pijnlijkste video van deze eeuw. Ho. Ly. Fuck.

De beelden:

Foto: RTL Nieuws, RTL 4
52 Reacties op “RTL-verslaggever lacht tijdens verdrietig Nouri-item”


 1. Mike

  Hij heeft duidelijk een heel gezellige werkdag, maar voelt niet de emotie van de kijker. Dit kon absoluut niet.

 2. Snuifje

  Wat n ongelooflijke sukkel, is alleen maar met zichzelf bezig. Dat blijkt nu maar weer eens.

 3. albert

  Er is zeker geen echt nieuws dat deze site zulke berichten gaat plaatsen…schaam je

 4. Ron

  Een kardinale faal dit. Bah!

 5. Amsterdammer

  STAY STRONG APPIE

 6. josdays

  Hij kon gewoon niet op het woord ‘zuurstof’ komen van de stress, of wat dan ook. Was naar om te zien, maar om het hier nu zo uit te vergroten is ook niet nodig. Hij deed het niet expres. Het was onhandigheid, geen kwade opzet.

 7. Gonzo

  Wat een loser

 8. Kijker

  Het is erg wat er met die jongen gebeurd is. Maar dit nieuws krijgt overal wel erg overdreven veel aandacht.

 9. Kuut

  Flop-site M C

 10. Panda

  Was geen kwade opzet, dus duik er niet zo bovenop.

 11. Tumberto Han

  Mensen kunnen echt niks meer hebben he. Iemand laat een scheet en men spreekt er direct schande over. Dit twittertijdperk maakt mensen zuur, dat is 1 ding wat duidelijk is……

 12. Kaaskijker

  Hij doet wat hij altijd doet: er een gezellige boel van maken. Maar hey, iedere sportjournalist maakt vroeg of laat een misser. We hebben ergere gezien.

 13. Simba

  Man, wat een aanstellers weer.

 14. adam

  Vreselijk walgelijk dit kan echt niet

 15. B

  Niet handig maar kan gebeuren. En dan van die trieste verontwaardigde reacties hier…..
  Hij vindt het heus wel erg wat er aan de hand is.

 16. bert

  ik heb met deze man gewerkt en ik kan je verzekeren dat het een vakman is. Zo’n reactie is vaak juist door de ongemakkelijkheid door het even niet op een woord komen bijvoorbeeld. Iedereen met hersenen zal begrijpen dat hij zeker niet lacht om het treurige nieuws over Nouri.

 17. Gabriël

  Ha, wat een triest volk hierboven. Zoiets zou jullie natuurlijk nooit gebeuren. Hopelijk krijgt iedereen die dat beweert ook zuurstoftekort. Krijg je ervan!

 18. Gabriël

  Ha, wat een triest volk, die klagers hierboven! Zoiets overkomt je voor je er erg in hebt, juist in dit soort situaties. Maar zou jullie natuurlijk nooit gebeuren. Hopelijk krijgt iedereen die dat beweert ook zuurstoftekort. Krijg je ervan!

 19. triest

  Ik ben nu al Nouri moe….

 20. nouri

  Ik vind het sneu hoor wat er met die jongen gebeurd is maar om nou op elke nieuwssite twintig artikelen over hem tegen te komen vindt ik wat overdreven. We weten het nu wel ondertussen

 21. Bart

  Om 18:00 uur Nouri in het nieuws, om 18:15 uur Nouri in Editie, om 18:35 uur Nouri in RTL Boulevard en dan doen we om 19:30 uur voor de zekerheid nog even een groot item met een live-verbinding in het Nieuws. Om over Late Night maar te zwijgen. De hele avond hetzelfde gemompel van mensen die zichzelf als deskundigen laten inhuren. Niet zo raar dat de kijkers weghollen naar Netflix toch?

 22. Marry Hens

  Er zijn mensen die in ernstige situaties, zoals bijvoorbeeld begrafenissen en crematies, van de zenuwen gaan lachen. Marcel is hier een typisch voorbeeld van en ik geef hem graag het voordeel van de twijfel.

 23. Kuut

  @Bart ben je jaloers ofzo. Nou ik hoop dat je ook zoveel aaandacht krijg als je d..d gaat

 24. Bert

  Offerte topic: nieuwe logo van BNNVARA is uitgelekt
  https://mediaroute.nl/bnnvara-70.html

 25. Danny

  Was al bekend. :)

 26. Anonymous

  Nou is dit niet zo héél erg.
  Maar Maijer is sowieso de slechtste (sport)verslaggever ooit.

 27. Roze Wolk

  @Bert, 0:03

  Als dit écht het nieuwe logo van het samengevoegde BNN (-en-) VARA is, dan vind ik ‘m top! Mooi, strak, duidelijk en zoals het hoort gelukkig nog steeds VARA-rood !

 28. wim

  Tja, RTL nieuws hé.

 29. achtmet

  Laat de Mayer zich aub alleen met darten bezighouden ,voor alle andere is hij totaal niet geschikt ! Iemand met zon stoornis !

 30. ook zo

  Wat waren de media gisteravond weer giga druk bezig de gewone burger weer op te zadelen met dat schijnheilige saamhorigheidsgevoel. Ik moest er echt even van over mijn nek.

 31. Jeroen

  Die man kon even niet op het woord komen en valt uit zijn rol, dat kan gebeuren.

  Iedereen is mens en iedereen maakt fouten. Aanstellers.

 32. Tim

  Wordt inderdaad een beetje Nouri moe op dit moment, doet niks af aan t feit dat het erg is voor die jongen maar de media aandacht hierover is echt een beetje te gek aan t worden, je kan geen nieuwssite openen of het gaat over hem, er is meer leed in de wereld dan een jongen die leuk tegen een balletje kon trappen hoor!

 33. Hou toch op..

  Nouri is nieuwswaarde maar het houd een keertje op. Al dagen staat hetzelfde filmpje op internet dat hij op t veld ligt. Het is nu wel klaar. Op een gemiddelde tv avond heeft elk programma wel een item over hem. Zolang er nog niet meer over hem en zn toestand te melden is mogen ze het voor nu wel even laten rusten.

 34. echtwaar

  Tja Marcel Maijer, wat een enorme dombo.

 35. echtwaar

  @ook zo

  De media is enkelvoud, dus wat was de media, moet het zijn. Leer je talen!

 36. west

  De moeder van o3gene is overleden verschrikkelijk nieuws , maar waar is de saamhorigheid , lees hier helemaal niets, alleen dan dat stomme gelul
  van Veronica doet het weer RTL de 2 et, etc…

 37. @West

  Nouri schijnt belangrijker te zijn dan de moeder van O’gene vinden mensen..

 38. Philip Vreriks

  @echtwaar
  Medium is enkelvoud , media is meervoud .

 39. west

  @west Ja vooral de bNers vinden Nouri belangrijker, maar ze menen er helemaal niets van .want oh wat zitten ze te wachten op story weekend prive , die vraagt om hun menig, staan ze lekker weer in de belangstelling
  Als er niets met Noury was gebeurt had heel NEDERLAND gehuild on de moeder van de dames van O3GENE Leer mij de bNer kennen ,een valser volk is er niet
  Vooral diegene die bijna nooit werk hebben!

 40. David

  De moeder van O’gene is heel wat anders dan een speler van Ajax of iemand van O’gene zelf…. Ga dat niet met elkaar vergelijken, onfrisse types!

 41. Je gelooft het niet!

  @bert

  Die website waar dat nieuwe logo van BNNVARA opstaat heeft ook een eigen social netwerk voor mediamakers! Het moeten niet gekker worden met die linkese grachtengordel!
  https://mediaroute.nl/social/

 42. Wendeline van Wanroij

  Slecht heel slecht, maar hij is ook een slechte presentator. Mag van de buis af.

 43. Otto Groeneveld

  Wie is Nouri?

 44. Wolf

  Die foto shot van het AD was super. Hele mooie duidelijke opname van die Ajaxied die op apengapen ligt.

 45. Imade

  Was geen opzet, hij kon niet op een woord komen en dan kan je in de lach schieten.. dat is normaal.
  Alsof iedereen op de wereld ineens mister perfect is…

 46. Jeffrey

  Je verspreken kan, maar een simpele excuseer kan ook he.. dat gebeurde nu totaal niet.. zo kwam het wel heel erg dom en onrespectvol over..

 47. echtdom!

  @echtwaar

  Jij bent echt dom, hè! Iemand die correcte taal bezigt beschuldigen van incorrect taalgebruik en dan zelf een achterlijke taalfout maken.

 48. Sven L.

  Was sowieso een slecht item. Werd gesproken alsof ‘ie al overleden was. Hou je ff bij de feiten en speel niet in op emotionele toekomstmuziek.

 49. ook zo

  @Echtwaar

  Klopt helemaal.

  Van de website “Onzetaal”

  Media is een meervoudig woord: het is het meervoud van het Latijnse woord medium, dat ‘middel’ betekent. Media betekent ‘middelen waarmee we informatie overbrengen’ (radio, televisie, kranten, enz.). Bij een onderwerp in het meervoud hoort een meervoudige persoonsvorm: de media hebben/zijn/kunnen/verspreiden/maken/….

 50. Dal

  Nouri moe..

 51. Ricardo

  wat een domme fout marcel zeg walgelijk dit !!! als ik het voor het zeggen had bij RTL news dan had ik hem mooi ontslagen

 52. Keesjan den Daas

  een woord even kwijt en hij lacht omdat hij het eibelijk vond, niet om het drama Nouri

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.