Patty Brard heeft nog steeds last van foute tv-duik

Patty Brard heeft nog steeds last van de veelbesproken ‘dodensprong’ die ze in 2012 maakte in het SBS 6-programma Sterren Springen. Dat vertelt de tv-diva in haar column in weekblad Weekend. Brard sprong in de eerste aflevering van de duikplank af, maar haar val ging finaal mis. Ze verdraaide haar knie, er verschoven wervels in haar nek en er brak een stuk van haar tand af. “Mijn nek moet nog steeds regelmatig recht gezet worden na mijn duik in Sterren Springen“, vertelt de presentatrice.

Het was eigenlijk wel een heel risicovol programma, blikt Brard terug. “Nog moet ik denken aan de repetitie met Jody Bernal die boven kwam drijven en zijn benen niet meer voelde.

Misschien wordt er bij de tv iets te vaak iets te veel risico genomen, zegt Brard. Ze wijst op het ontvoerde Spoorloos-duo, op Bonnie St. Claire die werd afgevoerd bij Bobo’s In The Bush en op Jeanine Abbring die haar rug brak in Wie is de Mol.

En zelf deed Brard mee aan het ook niet ongevaarlijke De Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld. “Het is achteraf natuurlijk enige televisie, maar wat ben ik bang geweest.

Soms gaan de risico’s voor leuke of mooie televisie mij inmiddels echt te ver”, besluit ze haar column.

Foto: SBS/Sterren Springen

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen