Nieuw Arie Boomsma-programma gaat over lilliputters

De tweede show die Arie Boomsma dit najaar voor Net5 gaat maken, náást Grenzeloos Verliefd, is Arie en de Kleine Mensen. De eerste aflevering is op woensdag 3 september. Dat heeft het tv-station vandaag laten weten. Boomsma, die al jaren programma’s maakt over mensen die een beperking hebben, stapt in het programma in de levens van mensen met een groeistoornis. “Hun lengte varieert van 63 centimeter tot 1,38 meter“, legt een woordvoerder van de SBS-zender uit.

Net5 is benieuwd naar deze groep mensen in Nederland. “Spelen het klein zijn en de beperkingen een grote rol in het verwezenlijken van hun dromen? En hoe anders is hun leven dan dat van mensen met een normale lengte?

Zijn andere programma Grenzeloos Verliefd begint op dinsdag 26 september. Het is het negende seizoen voor de liefdesshow, maar het eerste seizoen met een presentator. “Arie volgt verschillende vrouwen en een man die voor de ware liefde huis en haard verlaten en naar het buitenland verhuizen.”

Vanwege deze twee klussen heeft Boomsma zijn programma Kitchen Impossible laten vallen. Die zal dit najaar worden gepresenteerd door de nieuwe SBS-aanwinst Nicolette van Dam.

Het derde grote tv-project van Net5 in september is het derde seizoen van House Rules, wederom gepresenteerd door Daphne Bunskoek en te zien vanaf 26 september.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen