Lodewijk Asscher neemt selfie met Eva Jinek

PvdA-leider Lodewijk Asscher heeft woensdag na de uitzending van Jinek een selfie genomen met presentatrice Eva Jinek. Dat is te zien op zijn Instagram-pagina. Jinek stipte tijdens de uitzending aan dat Asschers gedrag op sociale media is veranderd sinds zijn nederlaag bij de verkiezingen. “Om te beginnen: ik volg u op Instagram en heb geconcludeerd dat er een Lodewijk Asscher vóór de verkiezingen is en een Lodewijk Asscher erna“, zei de presentatrice aan tafel.

Daarop liet Jinek zien dat Asscher voor de verkiezingen allemaal zeer formele foto’s plaatste waarop hij aan het werk is, terwijl hij sinds de verkiezingen allemaal selfies post waarop hij peinzend in de camera kijkt. “Het gaat me echt opvallen“, aldus Jinek.

Is dit de nieuwe Lodewijk Asscher die zichzelf opnieuw aan het uitvinden is?“, vroeg Jinek aan de demissionair vicepremier.

Asscher daarop: “Ik vind dit echt een heel goede analyse.”

Na afloop van de uitzending namen de twee sámen een selfie:

Voor de nachtelijke analyse van @jineklive

Een bericht gedeeld door Lodewijk Asscher (@lodewijkasscher) op

Foto: KRO-NCRV, Jinek

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen