Johnny de Mol strikt Eva Jinek voor nieuwe reisshow

Johnny de Mol heeft late-night-koningin Eva Jinek gestrikt voor zijn programma Johnny Into The Wild, het RTL 4-vervolg op zijn succesvolle reisseries bij SBS. Dat heeft de presentator bekendgemaakt op Instagram. De Mol gaat ook op reis met Merel Westrik, die geruime tijd samen met Jinek het ochtendprogramma van WNL presenteerde. De andere vijf gasten die meegaan met De Mol zijn Rico Verhoeven, Frank de Boer, Isa Hoes, Estelle Cruijff en zanger Dinand Woesthoff

Diep verstopt in jungles, berggebieden en op toendra’s leven wereldwijd nog volken zoals hun voorouders, zonder moderne apparatuur of luxe, van én met de natuur. Om te ervaren hoe zij leven, bezoekt Johnny de Mol in zijn programma zes van deze unieke stammen.

Iedere stam bezoekt hij met één of meerdere bekende gasten, met als grote vraag; kunnen zij dit leven aan? De tocht leidt langs adembenemende, maar ook onbegaanbare landschappen: van de Haaps in Bhutan tot de Bosjesmannen in Namibië. Van de Kazachen in Mongolië tot de Xavante in Brazilië. Maar ook de Huaorani in Ecuador en de Samburu in Kenia worden bezocht.

Door actief deel te nemen aan hun tradities en rituelen ondervinden De Mol en zijn gasten hoe primitief en uniek deze volken nog leven.

De eerste aflevering is op 4 september om 21.30 uur op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen