Carlo’s TV Café stopt na twee seizoenen

Er komt na twee jaar een einde aan Carlo’s TV Café. Er wordt geen nieuw tijdstip gevonden voor de show van Carlo Boszhard, nu RTL Boulevard per september ook in het weekend gaat uitzenden. Dat bevestigt Herald Adolfs, producent van de show en vriend van de presentator, op Instagram. Carlo’s TV Café was de opvolger van Life & Cooking en Life 4 You. “Na 17 jaar zondagmiddag tv tijd voor nieuwe mooie projecten! #newarea #carlostvcafe #closed“, aldus Adolfs.

Het nieuws kwam vrijdagavond ook voorbij in RTL Boulevard. “Ik vind het wel jammer eigenlijk. Ik vond het echt een leuk, gezellig zondagmiddagprogramma. Het is echt iets wat je aanzet, zeker in de winter. Hij gaat vast hele mooie andere dingen doen“, zei Peter van der Vorst.

En Olcay Gulsen: “Het is echt een familieprogramma. Ik keek het wel altijd.”

Meer nieuws over de plannen van Carlo horen we tijdens de najaarspresentatie, weet RTL Boulevard.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen