Jan Versteegh betaalt huwelijksreis met sponsortweet

De ‘karige’ NPO-salarissen nodigen uit tot schnabbelen en daar doet BNN-talent Jan Versteegh volop aan mee. Hij bekostigt zijn huwelijksreis zelfs mede met een gesponsorde foto op Twitter en Instagram. Dat is te volgen op sociale media. Versteegh plaatst een foto waarop hij in een zwembad van een ogenschijnlijk zeer luxe villa ligt. “Na huwelijk komt honeymoon!!! #wittebroodsweken #meneerenmevrouwversteegh #belvilla #sp #genieton“, laat de presentator weten.

Op sociale media wordt er behoorlijk gegniffeld om het geschnabbel van Versteegh. “Aww… Zo romantisch, een tweet moeten versturen omdat je huwelijksreis #sponsored is“, zegt Zondag Met Lubach-schrijver Jeroen Weghs bijvoorbeeld.

RTL Nieuws-regisseur Renske Holwerda vindt het ‘zo gênant’ en ene Timen zegt: “Haha, en zonder je kersverse vrouw erop omdat zij waarschijnlijk de foto moest maken.

Anderen begrijpen Versteegh maar al te goed. “A single fucking hashtag voor een huwelijksreis. Ik had het ook wel geweten“, zegt ene Peter.

En Lieke: “Kleine moeite voor een gratis huwelijksreis toch? Zou het zelf wel weten.

Overigens verblijft Versteegh ook voor zijn tv-werk zeer regelmatig in het buitenland. Die reisjes worden weer betaald door de belastingbetaler.

De bewuste social-media-post van Versteegh vindt u onderstaand. Voor zonnige zomerdeals kunt u terecht op de website van Belvilla.

Na huwelijk komt honeymoon!!! #wittebroodsweken #meneerenmevrouwversteegh #belvilla #sp #genieton

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Foto: BNN/Wessel de Groot

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen