Bridget vond eerste Summer Night ontzettend goed

Bridget Maasland vindt dat Beau van Erven Dorens de eerste editie van RTL Summer Night erg goed doorstaan heeft. Dat vertelde ze maandagavond in de eerste editie van de late RTL Boulevard. Maasland complimenteert haar RTL-collega. “Ik vond het echt ontzettend goed voor een eerste uitzending. Goede gasten, er was goede interactie tussen de gasten. Beau was in het begin een beetje zenuwachtig en daardoor ging hij extra snel praten, maar dat werd snel al weer rustiger.”

De uitzending was veelbesproken vanwege de islamitische rappers die het aan tafel opnamen voor het homohuwelijk. Maasland: “Het was een moeilijk onderwerp om mee te beginnen. Ik begrijp het wel, want je wil een programma gelijk neerzetten omdat het nieuw is. Het was een discussie tussen de rappers aan de ene kant en de katholieke kerk aan de andere kant.”

Peter van der Vorst: “Ik vond het goed dat er jonge rappers zaten en Ali B als moslim die het gewoon opnamen voor het homohuwelijk. Dat is een fantastisch signaal.”

Maasland: “Beau ging daarin goed mee. Hij moest allebei de gasten een beetje verdedigen en dat deed hij als talkshowhost erg goed.”

Zelf is Van Erven Dorens ook tevreden: “Het was ongelooflijk leuk en spannend om te doen. Volgens mij was het een leuke show. Misschien was ik hier en daar niet scherp genoeg met de vragen. Ik ga het terugkijken om te zien hoe ik het beter kan doen.

Wat Bridget zegt, klopt wel. In het begin was ik écht zenuwachtig. Vijf minuten voor we opgingen zat ik nog in de make-up. Ik was heel zenuwachtig. Toen we in het gesprek zaten, was ik een soort shark.

Vanavond is Van Erven Dorens voor de tweede keer te zien met RTL Summer Night.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen