Bridget en Frank weigeren Expeditie Robinson

Bridget Maasland en Frank Dane, die deze week samen het presentatieduo van RTL Boulevard vormen, willen absoluut niet meedoen aan de populaire BN’er-show Expeditie Robinson op RTL 5. Dat vertelden ze woensdagavond in hun programma aan presentatrice Nicolette Kluijver. Maasland en Dane moeten er niet aan denken om zichzelf te onderwerpen aan de ontberingen op een onbewoond eiland. Beide presentatoren zijn door Robinson gevraagd, maar weigerden.

Dane vreest vooral voor wrevel met overige kandidaten. “Ik ben wel eens een keer gevraagd, maar ik zei: ‘Of het wordt mijn dood of van iemand op het eiland.’ Ik dacht: nee, dat moet ik niet doen. Daar ben ik iets te veel een einzelgänger voor.

Collega Maasland heeft een andere reden om Robinson keer op keer te weigeren. “Ik ben ook een aantal keer gevraagd, maar ik kan gewoon echt niet zonder eten. Dan word ik echt vreselijk“, legt de presentatrice uit.

Kennelijk is de catering bij RTL Boulevard dus niet al te best.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen