Adam Curry niet blij met Patricia’s reactie op mediarel

Adam Curry is niet blij met de manier waarop ex Patricia Paay aanvankelijk omging met de mediarel over haar uitgelekte plasseks-video. Dat vertelt hij in gesprek met weekblad Story. Curry vindt dat Paay haar dochter Christina veel eerder had moeten opbellen. Dat was nog niet gebeurd toen Curry het filmpje zelf via vrienden toegestuurd kreeg op WhatsApp. “Ik vroeg haar wat er gebeurd was. Na wat heen en weer appen vroeg ik: Heb je Christina al gesproken?“, legt hij uit.

Curry maakte zich vooral zorgen om hun dochter. “Het was natuurlijk vreselijk dat Patricia dit overkwam, maar ik dacht in eerste instantie alleen maar aan onze dochter. Hoe moest dit wel niet voor háár zijn?

Paay had Christina nog niet ingelicht, ondanks dat er vóór het uitlekken al dagenlang geruchten waren. “Patricia zei dat ze Christina nog niet had gesproken. Dat vond ik niet leuk. Ze had Christina veel eerder moeten laten weten wat er gebeurd was. Dat had ze niet gedaan, en daar was ik niet blij mee.”

Daarop heeft hij Christina direct gebeld. “Het was moeilijk voor haar. Dat merkte ik aan alles. Het is toch je moeder over wie ze spreken.”

Aan het einde van ons gesprek kwam haar nuchterheid dan ook snel weer boven drijven. Dit waait wel weer over, zei ze. Maar ik merkte dat ze er toch enorm mee bezig was“, besluit ze in het showblad (via Blendle).

Foto: RTL/Van der Vorst ziet sterren

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen