SBS 6 zet Irene Moors op doe-het-zelf-quiz

Het volgende project van Irene Moors bij SBS 6 is de quizshow De Perfecte Vraag. Er wordt nu gezocht naar kandidaten. Dat heeft de presentatrice gezegd in gesprek met Shownieuws. De Perfecte Vraag is een heuse doe-het-zelf-quiz, waarbij niet Moors, maar de kandidaten quizmaster zijn. “De kandidaten zelf hoeven geen enkele vraag te beantwoorden, maar ze moeten ze wel zelf verzinnen. Zij stellen de vragen aan honderd mensen en kunnen daarmee heel veel geld verdienen.”

Vooral met een ‘perfecte vraag’ kunnen deelnemers veel geld verdienen. “In dit programma is de perfecte vraag de vraag waarbij de helft van de mensen het goed heeft en de helft van de mensen het fout heeft. Dan is de vraag niet te moeilijk maar ook niet te makkelijk.”

Stel dat je vraagt welke kleur een smurf heeft, dan weet iedereen dat het blauw is. Dan heb je geen enkele punt. Stel dat je de vraag stelt wat de hoofdstad van Estland is, dan zou het kunnen dat de helft het wel weet en de helft niet. Dan heb je de perfecte vraag, die de meeste punten oplevert en veel geld.”

Voor Moors is het een spannend programma. “De kandidaten komen daar met hun eigen vragen, dus ik val ook van de ene verbazing in de andere. Ik weet het wel of niet. Ik mag natuurlijk niet officieel meedoen, maar ik mag natuurlijk wel meeraden.”

Ze geniet ervan. “Als ik het op televisie zie, wil ik alle vragen beantwoorden en speel ik mee. Ik hou ervan, ik ben ook bloedfanatiek. Ik vind het heerlijk. Wat een droom dat ik dan zelf in zo’n programma zit en dan ook nog kan meespelen. Dat is toch te gek?

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen