Mediakenner Zwagerman is ‘dickpics’ spuugzat

Geplaatst op vr 30 jun 2017 om 9:10

Foto: RVDDe flamboyante mediakenner Marianne Zwagerman is het spuugzat dat mannen haar aan de lopende band ‘dickpics’ sturen. Dat laat de opiniediva weten op Twitter. Zwagerman ontvangt al langere tijd expliciete foto’s van mannen, maar nu is de maat vol. Ze neemt maatregelen tegen mannen die hun elfde vinger aan haar exposeren. “Vanaf nu out ik iedereen die me dickpics en -video’s stuurt. Zo vreselijk klaar mee. Hou je vleeswaren privé“, briest de mede-oprichter van PowNed en WNL.

De eerste man die Zwagerman heeft geout is een Snapchat-gebruiker die luistert naar de naam Maus 😎. Hij stuurde pikante plaatjes met daarbij de tekst “Jij nu.” Daarop antwoordt Zwagerman: “Flikker op.

Zwagerman gaat overigens alleen ónbekenden van haar aan de schandpaal nagelen. “Het gaat om elke onbekende die me ongevraagd dickpics stuurt he. De rest blijft welkom. Team Patries.

Ze blijft zich verwonderen over het mannelijk brein. “Waarom denken zoveel mannen dat ze een zo bijzondere piemel hebben dat ze denken: Marianne móet dit zien?”, zegt ze (antwoord).

Maus 😎 heeft nog niet op deze ontwikkeling gereageerd.

Foto: WNL
49 Reacties op “Mediakenner Zwagerman is ‘dickpics’ spuugzat”


 1. Minnie

  Ik zal Mickey erop aanspreken

 2. frans

  Ik weet niet ..maar Marianne is wel een lekkerding

 3. Tuurlijk

  Oftewel één grote uitnodiging voor meer dickpics.

 4. Kees

  Ze bedoelt dus, kom maar op met die dikke vinger!
  Veel plezier Marianne, lekker ding.

 5. Nelly

  Ik volg haar op twitter maar ze lokt het ook zelf wel een beetje uit.

  Moet iedereen zelf weten maar klaag dan niet.

 6. Kees

  Maus. Hahahaha

 7. Maus

  *Afbeelding verwijderd*

 8. Arie

  Haha dat is toch die vrouw die schrijft voor wegkijkend Nederland, de Telegraaf. Wat een vals dagblad trouwens , echt afschuwelijk. Las vanmorgen in dat smerige blad een artikel over de pareltjes van de VVD en hun aandeel in criminaliteit. Iets wat iedere klootzak in Nederland allang weet behalve zogenaamd de gutmensch politici. Partijen als CDA,VVD,D66 zijn trowens in beleid totaal niet anders dan PvdA. Maar iets met veel bombarie publiceren NA de verkiezingen is best wel dapper van die gifmengers bij de Telegraaf. VOOR de verkiezingen had de Telegraaf opdracht van de VVD en de schurken van Hans de Boer brilsmurf om een maand lang de ‘Goednieuwsshow’ te presenteren. Toen waren de cijfers natuurlijk ook al bekend, maar nee het waren pareltjes en er was geld en werk voor iedereen. En dan zou ik jou geen dickpik noemen. Fuck you met heel die valse Telegraaf.

 9. Joepie

  Wat een verschrikkelijk spook is het toch.

 10. Wolf

  Onverbiddelijk aangifte doen tegen die thee lurkende linkse geiten wollensokken boomknuffelaars, die voor islam kruipende schijtlaarzen. In het schavot ermee voor een jaar of 10.

 11. b

  Ze lokt alles zelf uit om vervolgens verongelijkt te gaan klagen. Mens kan absoluut niet zonder aandacht of het nou positief is of in haar geval altijd negatief.

 12. Wolfie

  Zoals jullie kunnen zien, was mijn papa er niet bij de UWV-les Nederlandse voorzetsels, want toen was hij onze Turkse buurman aan het uitleggen hoe laagopgeleid die zijn, totdat de buurman zei dat die naar zijn werk moest, maar dat ze die middag verder konden praten. De rest van de dag mompelde papa hoe ze ons werk afpakken, maar papa weet helemaal niet hoe je een auto moet repareren, dus dat was een beetje gek.

 13. Arie

  Is dit een zus van autistische Roos?

 14. Otto Groeneveld

  Wow een knock-out van Arie

 15. Yordy

  Wolfie, ben jij zo iemand die in witte sneakers en witte sportsokken rondloopt?

 16. KIP

  want toen.
  Nooit twee voegwoorden naast elkaar zetten , Wolfie.

 17. Wolfie

  Papa helpt mij met mijn huiswerk, Kip, en werd woest toen ik hem vroeg wat voegwoorden zijn. Papa wordt snel boos.

  Ik draag gymschoenen, Yordy: van papa mag ik geen buitenlandse woorden gebruiken, hoewel mijn juf giegelde dat gym eigenlijk ook niet Nederlands is. Daarna haalde papa me van die school en nu moet ik een halfuur fietsen naar een dorp verderop.

 18. Wolf

  Wolfie , voel je je aangesproken ? Jij zal je kleine pikkie ook wel opgestuurd hebben naar Mevr.Zwagerman kunnen we aannemen naar aanleiding van jou reactie .

 19. Yordy

  Jij bent wel eerlijk om te zeggen dat je gymschoenen draagt , maar draag en heb je witte sokken ???

 20. Yordy

  Mijn reactie van 10.39 is aan Wolfie gericht en dan ook alleen aan Wolfie.

 21. Wolf

  Wolfie , je bent ondeugend.

 22. Schooljuf

  Nooit een spatie voor een komma zetten, Kip.

 23. Wolfie

  Papa, ik weet dat u een bewonderaar bent van mevr. Zwagerman (mama kijkt altijd een beetje triest naar de posters die u heeft opgehangen), dus dat zou ik nooit doen. Ik ga nu verder met mijn huiswerk over het verschil tussen persoonlijk en bezittelijk voornaamwoord – mijn nieuw juf heeft gezegd dat u me daar maar beter niet bij kunt helpen.

 24. Wolfie

  Ik heb Mickey Maus-sollen, Yordy.

 25. Schooljuf

  @Wolfie Jouw juf heeft gelijk, jochie.

 26. Jessica Fletcher

  Al die berichten hier met een spatie voor de komma, komen die van de dezelfde laagopgeleide persoon/van een computer die automatisch een spatie voor komma’s zet?

 27. Wolfie

  Ik bedoelde sokken, Yordy.

 28. Wolf

  Wolfie , Jij hoort en moet je witte Nike/Puma of adidas sokken dragen heb ik je gezegd ,wanneer je over mijn knie gaat.

 29. Satan

  @KIP

  Leer eens Nederlands voordat je anderen de les wijst. “Want toen” is correct, evenals bijvoorbeeld “en omdat”, ook twee voegwoorden.

 30. Wolfie

  Maar mama gooit die steeds weg, papa. Ik ga nu mijn huiswerk verder maken, gaat u straks naar de UWV-les?

 31. Wolf

  Wolfie, hahaha , ik koop wel nieuwe voor je. Mama hoort achter het aanrecht. Ze mag zich niet met mannen zaken bemoeien.

 32. Wolf

  En na de UVW les kom ik eens even op jou kamer kijken of jij je huiswerk maakt en je witte sokken wel draagt.

 33. Wolf

  En na de UVW les kom ik eens even op jou kamer kijken of jij je huiswerk maakt en je witte sokken wel draagt. P.S Wat betekent die afkorting UVW eigenlijk ?

 34. Wolfie

  Weet ik niet, papa. Het is iets wat u altijd zegt.

 35. Wolfie

  Mama zegt dat u het altijd verkeerd zegt: het is UWV, volgens haar.

 36. Wolf

  Hahahaaaa, grappige jongen.

 37. Sasha

  Ik ben in de twilight zone beland…

 38. Wolf

  Wolfie ,Papa gaat nu even naar de zaak om voor de vacantie van maandag even ons personeel instrueren. En als ik vanavond weer thuiskom heb je je huiswerk af en draag je je witte sokken mooi hoog opgetrokken in je gympies. Anders wordt papa boos.

 39. Meneer Kaktus

  Oke, ik hou ermee op.

 40. Wolfie

  Papa, mama vraagt of u dan ook even de schuld bij de bakker wilt betalen.

 41. Wolf

  HAHAHAHAAAAA!!!!!!!

 42. Hahaha!

  Is Wolf ooit niet boos dan?

 43. Wolf

  Wolfie , Wil je me niet lastig vallen als ik net onder de douche sta voor ik naar de zaak moet? Ik heb een hele roedel waar ik voor aan het werk ben. Je hebt zeven broertjes en zusjes , vergeet dat niet. En nou MARS aan je huiswerk beginnen in plaats van stiekem te reageren op Peter R de VIES.

 44. Wolfie

  Volgens mama betaalt hun echte vader alimentatie voor hen, en zou u anders nauwelijks te eten hebben, papa.

 45. SD

  mijn god

 46. Otto Groeneveld

  Dickpick voor alle Telegraaf medewerkers. Wow wat is de Telegraaf laf zeg. Inderdaad na de verkiezingen zoals Arie schreef.

 47. Den Draaiert Joost

  Ze poseert zelf op foto’s een overdaad van zichzelf op instagram en andere kanalen.

 48. dave

  Smerig kind, die Zwagerwijf.

 49. dave

  Smerig kind, die Zwagerwijf!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.