Mediakenner Zwagerman is ‘dickpics’ spuugzat

Foto: RVDDe flamboyante mediakenner Marianne Zwagerman is het spuugzat dat mannen haar aan de lopende band ‘dickpics’ sturen. Dat laat de opiniediva weten op Twitter. Zwagerman ontvangt al langere tijd expliciete foto’s van mannen, maar nu is de maat vol. Ze neemt maatregelen tegen mannen die hun elfde vinger aan haar exposeren. “Vanaf nu out ik iedereen die me dickpics en -video’s stuurt. Zo vreselijk klaar mee. Hou je vleeswaren privé“, briest de mede-oprichter van PowNed en WNL.

De eerste man die Zwagerman heeft geout is een Snapchat-gebruiker die luistert naar de naam Maus 😎. Hij stuurde pikante plaatjes met daarbij de tekst “Jij nu.” Daarop antwoordt Zwagerman: “Flikker op.

Zwagerman gaat overigens alleen ónbekenden van haar aan de schandpaal nagelen. “Het gaat om elke onbekende die me ongevraagd dickpics stuurt he. De rest blijft welkom. Team Patries.

Ze blijft zich verwonderen over het mannelijk brein. “Waarom denken zoveel mannen dat ze een zo bijzondere piemel hebben dat ze denken: Marianne móet dit zien?”, zegt ze (antwoord).

Maus 😎 heeft nog niet op deze ontwikkeling gereageerd.

Foto: WNL

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen