RTL Boulevard filmt Erland en Wendy op Ibiza

Geplaatst op vr 30 jun 2017 om 11:06

RTL-koningspaar Erland Galjaard en Wendy van Dijk verzorgden donderdagavond de afsluiting van de showrubriek van hun tv-zender: RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Olcay Gulsen wilde weten waarom het tweetal zo geniet van Ibiza en reisde daarom af naar het zien-en-gezien-worden-paradijs. Ze vroeg aan Van Dijk waarom ze haar kind naar een Ibiziaanse rots heeft vernoemd en bracht in beeld hoe Galjaard dj speelt bij de open-airclub Ushuaïa.

Gulsen begon het item kritisch. “Ik heb dus al die vooroordelen over Ibiza. Als ik hier kom vind ik het prachtig, maar ik durf het bijna niet uit te spreken, want íedereen komt hier en ook mensen waarvan je denkt: hmm. Maar uiteindelijk is het zo’n mooi eiland, dus ik heb wel het idee dat ik het beter wil leren kennen.”

Van Dijk heeft naar eigen zeggen al 12 jaar het Ibiza-virus. “Ik denk dat het heel persoonlijk is. Ik wil ook helemaal niet zweverig overkomen, want dat vind ik stom, maar voor mij hangt hier een soort energie die voor mij werkt.”

Ze komt er zo vaak, dat haar kinderen Ibiza niet eens meer zien als vakantie, zegt Van Dijk. “Het is wel een beetje hun tweede thuis, maar zij zien het zo als thuis dat ze het eigenlijk niet meer als vakantie zien. Ze zeggen dan heel vaak: ‘Gaan we nog een keer op vakantie?’ Verwende krengen zijn het dan.”

Galjaard vormt op Ibiza een dj-duo met Boulevard-deskundige Ronald Molendijk. Galjaard: “Muziek doe ik al heel lang. Ik maak al van jongs af aan muziek, ik speel piano. Dat is nog wel een verschil met bij Ushuaia optreden. Dat is eigenlijk een uit de hand gelopen grap.”

Gulsen: “Ik kwam hier zo kritisch, Erland, ik dacht: nou ja, dat is zo’n midlifecrisis-turned-dj, dat gaat helemaal niet goed. Maar je hebt gewoon mijn hart overwonnen.”

Ook Van Dijk is geweldig, vertelde Gulsen aan de desk: “Ik ken Wendy niet zo goed, maar ik vind haar te gek. Ze heeft een combinatie van intelligentie en spiritualiteit die heel lekker en oprecht is.”

Het Boulevard-item kunt u hier bekijken.

Lees ook:
Sophie Hilbrand: ‘Erland Galjaard in midlifecrisis’ (december)
Productiefout in Ferrari van Erland Galjaard (december)

Foto: RTL
20 Reacties op “RTL Boulevard filmt Erland en Wendy op Ibiza”


 1. anonymous

  Lekker belangrijk.

 2. Sannie

  Haha, wat een grap.

 3. Ron

  Het was misschien wel het grootste non-item sinds het bestaan van het nieuwe Boulevard, met een hoog ons-kent-ons gehalte, tenenkrommend. Jammer dat zo’n Ronald Molendijk weer helemaal in de Galjaard kliek is getrapt. Had ik van hem niet verwacht.

 4. B

  Nu weet je meteem waarom Ronald Molendijk steeds bij Boulevard zit. En dus zal blijven..

 5. Peter

  Ik moet kotsen…walgelijk!!!!! Rtl bagger zender. Gtst gaat ook weer lekker, hoe zou dat toch kunnen??? Iets met asiel zoekers?
  En Hoemberto is het lachertje van allemaal,echt triest. Ik lach me rot om zn kijk cijfers.. Beau gaat het hopelijk beter doen!

 6. frans

  Wendy moet zich kapot schamen

  Ze snuift de hele zuurstof uit de lucht op ibiza

 7. bram.c.

  Frans11:35 Wendy kent geen schaamte,helaas.

 8. Papegaaitje leef je nog.

  Dit item van boulevard was echt te walgelijk voor woorden.

 9. Meneer Kaktus

  Virgien en ik zitten deze zomer gewoon weer op de camping in Tiel.

 10. Walter

  Ze zijn ook lekker gewoon gebleven…

 11. Robbert

  Wat een misselijk mens is die Wendy ook zeg. Zo bizar overdreven. Wat denkt ze wel? Dit doet teveel geld dus met mensen.

 12. Richard

  Die man heet ronald en niet richard. Wat is het niveau van mc in een jaar tijd hard achteruit gegaan zeg.

 13. anonymous

  Het wordt tijd dat Wendy en Erland oprotten bij RTL.

 14. Sven L.

  Ibiza is ook gewoon prachtig. Punt. Maar de Spanjaarden klagen wel steen en been over onze landgenoten hoor.. moet je eens naar het Noorden gaan…

  On topic: laat deze mensen toch. Als zij het naar hun zin hebben, fijn toch voor ze.
  Ikzelf heb volgende week een bruiloft op het eiland, nu al zin in :-)

 15. Variety

  Het is duidelijk dat Gulsen nog wat langer bij RTL boulevard nietszeggende dingen wil komen zeggen…..wat een gesop zeg…..is die arm al bruin? Om te kotsen dat geslijm

 16. Edwin

  Nou, nou, dit is pas boeiende tv.

 17. anonymous

  Kan zij gewoon haar kinderen van school halen om op vakantie te gaan?

 18. Wolter

  Heeft die Gulsen alweer d’r borsten laten vergroten?

 19. glibber tv

  Glibber tv van de bovenste plank.

 20. genoegisgenoeg

  Ze is er niet alleen om frisse lucht op te snuiven!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.