RTL Boulevard filmt Erland en Wendy op Ibiza

RTL-koningspaar Erland Galjaard en Wendy van Dijk verzorgden donderdagavond de afsluiting van de showrubriek van hun tv-zender: RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Olcay Gulsen wilde weten waarom het tweetal zo geniet van Ibiza en reisde daarom af naar het zien-en-gezien-worden-paradijs. Ze vroeg aan Van Dijk waarom ze haar kind naar een Ibiziaanse rots heeft vernoemd en bracht in beeld hoe Galjaard dj speelt bij de open-airclub Ushuaïa.

Gulsen begon het item kritisch. “Ik heb dus al die vooroordelen over Ibiza. Als ik hier kom vind ik het prachtig, maar ik durf het bijna niet uit te spreken, want íedereen komt hier en ook mensen waarvan je denkt: hmm. Maar uiteindelijk is het zo’n mooi eiland, dus ik heb wel het idee dat ik het beter wil leren kennen.”

Van Dijk heeft naar eigen zeggen al 12 jaar het Ibiza-virus. “Ik denk dat het heel persoonlijk is. Ik wil ook helemaal niet zweverig overkomen, want dat vind ik stom, maar voor mij hangt hier een soort energie die voor mij werkt.”

Ze komt er zo vaak, dat haar kinderen Ibiza niet eens meer zien als vakantie, zegt Van Dijk. “Het is wel een beetje hun tweede thuis, maar zij zien het zo als thuis dat ze het eigenlijk niet meer als vakantie zien. Ze zeggen dan heel vaak: ‘Gaan we nog een keer op vakantie?’ Verwende krengen zijn het dan.”

Galjaard vormt op Ibiza een dj-duo met Boulevard-deskundige Ronald Molendijk. Galjaard: “Muziek doe ik al heel lang. Ik maak al van jongs af aan muziek, ik speel piano. Dat is nog wel een verschil met bij Ushuaia optreden. Dat is eigenlijk een uit de hand gelopen grap.”

Gulsen: “Ik kwam hier zo kritisch, Erland, ik dacht: nou ja, dat is zo’n midlifecrisis-turned-dj, dat gaat helemaal niet goed. Maar je hebt gewoon mijn hart overwonnen.”

Ook Van Dijk is geweldig, vertelde Gulsen aan de desk: “Ik ken Wendy niet zo goed, maar ik vind haar te gek. Ze heeft een combinatie van intelligentie en spiritualiteit die heel lekker en oprecht is.”

Het Boulevard-item kunt u hier bekijken.

Lees ook:
Sophie Hilbrand: ‘Erland Galjaard in midlifecrisis’ (december)
Productiefout in Ferrari van Erland Galjaard (december)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen