RTL 5 na Paay en Ponticorvo met Online Misbruik

RTL 5 komt na het uitlekken van de seksfilmpjes en -foto’s van Patricia Paay en Laura Ponticorvo met een programma over online misbruik, getiteld Online Misbruik. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. Paay en Ponticorvo kregen steun uit alle hoeken toen hun intiemste poses opeens overal op internet stonden. Ze maakten er geen geheim van dat ze door een diep, diep dal zijn gegaan. RTL 5 komt nu met een programma die cases zoals die van deze dames behandelt.

De tv-zender is momenteel op zoek naar kandidaten. “Heb jij een naaktfoto of -filmpje van jezelf verstuurd en wordt daar nu misbruik van gemaakt? Word je ermee gechanteerd of zijn de beelden ongevraagd online geplaatst? Of ben je erachter gekomen dat iemand ongevraagd opnames van je heeft gemaakt? Meld je dan nu aan.

Ponticorvo liet eerder al weten dat ze haar situatie deelt met veel meer mensen. “Ik heb ontzettend veel berichten gekregen van jongens en meiden die hetzelfde is overkomen“, vertelde ze.

De realityster, die ooit bekend werd door Mijn Vieze Vette Verloofde op RTL 5, vindt dat RTL op een correcte manier aandacht besteedt aan dit onderwerp.

Haar zaak kwam aan bod in RTL Boulevard. “Het was een item waar ik heel blij mee ben. Ze hebben er echt tijd in gestopt. Ze hebben echt laten zien aan Nederland hoe ernstig deze zaak is. Ik hoop ook dat we hier nu met z’n allen wat aan gaan doen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen