Realityster Ymke Wieringa onthult: ‘Dit doe ik nu’

Foto: RTLYmke Wieringa, die aan het begin van dit decennium een relatief kortstondige tv-carrière had bij RTL, is tegenwoordig actief als professioneel tekenaar. Dat heeft ze laten weten op Twitter. Wieringa, die in 2009 debuteerde op televisie in Take Me Out en daarna onder meer Britt en Ymke stellen vragen presenteerde, wijst haar volgers op Twitter op haar nieuwe carrière. En die is niet in de showbizz. “Mocht je je afvragen wat ik tegenwoordig zoal uitspook… #werkendevrouw.

De realityster verwijst naar de website van haar nieuwe bedrijf Teken Je Verhaal, dat voorziet in ’toegankelijke live getekende visuele ondersteuning bij bedrijven en instellingen’. “Groot en klein en op elk niveau.”

Voorbeelden zijn het visueel notuleren van vergaderingen, een verslag van een persoonlijke toekomstplanning, het samen visualiseren van een bedrijfsplan voor een start-up en een getekende samenvatting bij een keynote.

Samen met opdrachtgevers werk ik aan onderwerpen als geestelijke gezondheid, huisvesting, veranderingsprocessen en duurzaamheid“, legt ze uit.

Wieringa is te boeken via haar website. Haar oud-collega Britt Dekker maakt tegenwoordig YouTube-filmpjes over paarden.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen