Robert Jensen nagelt Geert Hoes aan schandpaal

Robert Jensen heeft B-acteur Geert Hoes woensdagavond aan de schandpaal genageld in RTL Late Night. Hij zette hem neer als een acteur met divagedrag. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Jensen prijst de gemakkelijkheid van de échte sterren. “Hoe groter de gast is, hoe relaxter ze zijn. Ik had een keer een interview voor JENSEN met Lionel Richie. Een aardige gast en we konden over alles praten. Ik had een superopname en mocht het overal over hebben.”

Na Richie was Geert Hoes aan de beurt. “Toen moest ik op dezelfde dag nog een interview opnemen met – ik zal zijn naam niet noemen, maar het was Geert Hoes – en ik kom de kleedkamer binnen en die heeft twee van die publicists bij zich en die zitten me aan te kijken van: ‘Jensen, jij gaat het niet over dit en dit van Geert hebben.’”

Het was echt iets heel kleins. Ik keek Geert Hoes echt aan alsof het een videorecorder was, van: maken ze jou nog?

De kleine sterren doen moeilijk over alles, zei Jensen tegen Humberto Tan. “Dat zal jij hier misschien ook meegemaakt hebben. Met grote sterren als mij kun je over alles praten.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen