Edsilia Rombley vindt jureren op televisie lastig

Edsilia Rombley vindt jureren in een tv-programma ongelooflijk lastig. Dat vertelt de zangeres in de TROS Kompas. Vooral juniortelevisie zoals The Voice Kids zou ze moeilijk vinden om te doen. “Ik vind dat lastig, vooral als het gaat om een programma waar kinderen aan meedoen. Ik heb weleens in de jury gezeten van het Junior Songfestival en dan vond ik altijd zo zielig als een kandidaat niet door mocht naar de volgende ronde, terwijl hij of zij hartstikke nerveus was en heel erg zijn best deed.

Teleurstellingen horen er natuurlijk bij, weet ook Rombley. “Maar veel kinderen vinden het erg moeilijk om daar mee om te gaan en worden enorm verdrietig. Daar word ik zelf dan ook een beetje verdrietig van, dus aan mij is zoiets niet besteed.

Haar oudste kind Imaani ziet deelname aan The Voice wel zitten. “De oudste heeft in elk geval al wel besloten dat ze mee wil doen aan The Voice Kids en Kinderen voor Kinderen. Dus wie weet.

Of ze dat goed vindt? “Voor mij telt vooral dat ze iets gaan doen waar ze gelukkig van worden.

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen