Johan niet, René wel op vijftigste verjaardag Wilfred

Geplaatst op vr 30 jun 2017 om 13:19

Het televisietrio van Voetbal Inside was niet compleet op de vijftigste verjaardag van Wilfred Genee. Dat heeft de RTL 7-ster gezegd op Radio Veronica. Genee zag afgelopen week Abraham en vierde een feestje. Zijn VI-collega’s waren uitgenodigd, maar Johan Derksen liet verstek gaan. “Nee, hij schitterde door afwezigheid. Hij stuurde een paar dagen van tevoren een mailtje met daarin: ‘Ik heb het te druk met verhuizen. Ik zie je wel weer.’ Ha ha ha!“, lacht de presentator.

Daarop nam Genee contact op met Derksen. “Ik bel hem op en ik zeg: ‘We werken verdorie vijftien jaar samen. Wat is dit nu weer?’ Toen zei hij: ‘Ja, Wilfred, weet je, ik ben net verhuisd uit Drenthe en het dak blijkt niet in orde te zijn. Zo krijg ik gedoe met mijn vrouw.’ Ik zei: ‘Nou, zo leer je je echte vrienden leren kennen.’”

Hij heeft daarna een heel mooie mail gestuurd. Er stonden zo veel complimenten in over de presentator Wilfred Genee en dat soort dingen allemaal. Hij schreef aan het eind wel: ‘Alles wat hier staat zal ik in de publiciteit ontkennen.”

Was zijn andere collega René van der Gijp wel van de partij? “René was er wel. Dat was gezellig.”

Foto: RTL
11 Reacties op “Johan niet, René wel op vijftigste verjaardag Wilfred”


 1. HansrZ

  Johan verafschuwt feestjes, dat weet Genee. Dat hij op een uitzondering had gerekend is begrijpelijk. Als Wilfred had beloofd de kosten van het gammele dak voor zijn rekening te nemen, was Johan bereid geweest tot Genees’ 100 verjaardag ieder feestje bij te wonen. Voor geld doet JD de gekste dingen, zelfs boekjes ophouden voor het familiekapitaal.

 2. Neptunus

  leuke dynamiek tussen die gasten, ik verheug me al weer op het nieuwe voetbalseizoen!

 3. Doe

  Wilfred ‘ik wil veel geld verdienen aan gezond eten’Genee.

 4. joost

  De heren ziin TE groot voor elkaar geworden.
  “De sleet zit er in “.

  Stoppen dus met dat VI.

 5. Remi

  Het is een bijzonder gezelschap …
  Kijk heel veel televisie in het buitenland en je beseft hoe uniek dit programma is.

 6. Rob

  Wat weer een heisa om niks. Het is toch algemeen bekend dat Johan never nooit naar
  feestjes e.d gaat.

 7. Wolter

  Johan heeft gelijk!

 8. Wolter

  Johan heeft gelijk!!

 9. Walter

  Pfff, ’t zal gezellig zijn geweest op dat feestje. Lekker krop sla, komkommertjes en radijsjes als hapjes (ipv bitterballen). Volgens mij propt die Genee zich stiekem vol met bitterballen (in de keuken) op feestjes, zoals Derksen al eens zei…

 10. Pauline25

  Genee heeft zijn verjaardag gevierd samen met Hans Brus die ook jarig was. Hij is eigenaar van het Brabantse bedrijf waar Genee binnenkort CEO wordt. En laat nou Johan Derksen helemaal niks met Brus te maken willen hebben vanwege een dingetje uit het verleden.

 11. Bart V.

  MC schrijft liever over deze roddel dan over bijvb. dat de NET 5 manager opstapt vanwege een te klein budget of dat John de M. achter het net vist bij de TMG deal.

Televisienieuws • Zoeken op Mediacourant


Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.