Johan niet, René wel op vijftigste verjaardag Wilfred

Het televisietrio van Voetbal Inside was niet compleet op de vijftigste verjaardag van Wilfred Genee. Dat heeft de RTL 7-ster gezegd op Radio Veronica. Genee zag afgelopen week Abraham en vierde een feestje. Zijn VI-collega’s waren uitgenodigd, maar Johan Derksen liet verstek gaan. “Nee, hij schitterde door afwezigheid. Hij stuurde een paar dagen van tevoren een mailtje met daarin: ‘Ik heb het te druk met verhuizen. Ik zie je wel weer.’ Ha ha ha!“, lacht de presentator.

Daarop nam Genee contact op met Derksen. “Ik bel hem op en ik zeg: ‘We werken verdorie vijftien jaar samen. Wat is dit nu weer?’ Toen zei hij: ‘Ja, Wilfred, weet je, ik ben net verhuisd uit Drenthe en het dak blijkt niet in orde te zijn. Zo krijg ik gedoe met mijn vrouw.’ Ik zei: ‘Nou, zo leer je je echte vrienden leren kennen.’”

Hij heeft daarna een heel mooie mail gestuurd. Er stonden zo veel complimenten in over de presentator Wilfred Genee en dat soort dingen allemaal. Hij schreef aan het eind wel: ‘Alles wat hier staat zal ik in de publiciteit ontkennen.”

Was zijn andere collega René van der Gijp wel van de partij? “René was er wel. Dat was gezellig.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen