Isa Hoes aan de botox: ‘Voor mijn traanogen’

Isa Hoes heeft zich overgegeven aan botox. Niet om haar rimpels weg te werken, maar puur voor haar traanogen. Dat beweert de actrice in een interview met Party. Hoes heeft ‘geen enkel probleem met ouder worden’, maar zit dan ook al jaren aan de botox. “Twee keer per jaar krijg ik een lichte behandeling met botox omdat ik last heb van mijn ogen. Die zijn nogal klein en dicht en dan krijg ik vrij snel last van traanogen. Op opnamesets liep mijn make-up geregeld weg door die traanogen.

Dat was echt heel vervelend werken, zegt Hoes. “Botox wordt ook op een soort medische wijze gebruikt en niet alleen maar cosmetisch.

Ze is dus een voorstander van botox. “Inmiddels doe ik het twee keer per jaar, het heeft bij mij dus een preventieve functie om traanogen te vermijden.

Hoewel zij botox dus inzet met een medische redenen, is ze niet tegen mensen die het om cosmetische redenen doen. “Zelf wil ik natuurlijk ook het liefst knetterknap oud worden.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen