Daphne Deckers laat zich bruin spuiten in garagebox

Daphne Deckers verrast Nederland ieder jaar weer met een nieuwe serie bikinifoto’s op Instagram, maar daar gaat volgens de oud-Boulevard-presentatrice nog aardig wat voorbereiding in zitten. Ze laat zich namelijk regelmatig bijkleuren. Dat vertelt de tv-ster in haar column in De Telegraaf. Deckers heeft huidtype 1: verbrandt snel en wordt (bijna) niet bruin. Omdat ze zich geen pak karnemelk wil voelen, zit ze al jaren aan de zelfbruiner. Die laat ze aanbrengen in de vorm van een spraytan.

Zo’n behandeling is niet sexy, weet Deckers. “Soms komt er een vrouw bij mij thuis die ‘op locatie’ sprayt, en dan sta ik met een gaasmutsje op mijn hoofd in mijn blote kont in een tentje in mijn garage.”

Na al die jaren geeft een spraytan nog geen honderd-procent-goed-garantie. “Soms pakt-ie dubbel. Dan heb je chocolade vingers, getectyleerde voetzolen en roestbruine knieën. Of je mist juist ergens een streep.

Een goede spraytan blijft volgens haar een week zitten. Als de spray is uitgewerkt, gaat het scheuren en moet ze rigoureus scrubben.

Vorig jaar zomer besloot Deckers haar witheid te omarmen, totdat ze op hun vakantie-adres werd verwelkomd door haar man. Die vergeleek haar met een spookje. “Hij haalde me op van het vliegveld, en zei lachend: ‘Hey, Casper!’…”

Inmiddels is de garagebox van Deckers weer volop in gebruik.

De Telegraaf-column van Daphne Deckers kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen