BN’ers vliegen met drones in nieuwe SBS 6-show

Geplaatst op vr 30 jun 2017 om 14:28

Dansen met de sterren, fotograferen met de sterren, vogelspotten met de sterren en koken met de sterren: het tv-scherm is hét hobbyhok van bekend Nederland. Straks is er ook een show voor de Coen Swijnenbergen van bekend Nederland, want SBS 6 komt met een programma over zijn grote hobby: vliegen met drones. Of Swijnenberg van de partij is, is nog niet bekend. Het programma is een strijd tussen negen bekende Nederlanders, maar aan de kandidatenlijst wordt nog werkt.

Drones zijn hot, aldus SBS 6. “Niet alleen zijn het zeer gewilde gadgets, ze zorgen ook voor spectaculaire documentaire- en televisiebeelden. Overal duiken amateurpiloten op, met hun radiografisch bestuurde modellen. Vliegen met drones neemt als hobby een enorme vlucht, en dat is onder BN’ers niet anders.”

Het nieuwe SBS6-programma Drone Masters gaat dan ook op zoek naar de ultieme drone-piloot onder de sterren. “In negen afleveringen gaan de BN’ers de strijd met elkaar aan. Ze moeten flink aan de bak. Ze tonen hun vliegskills met de meest uiteenlopende opdrachten, die de ene keer hilarisch en dan weer zenuwslopend zijn.

Ze proberen uiteraard de mooiste beelden te schieten en zelf te monteren, maar ze moeten ook bewijzen dat ze zeer behendig zijn en heel precies met de drones kunnen werken.

Lukt het ze bijvoorbeeld om met hun drone voorwerpen op te tillen en een kilometer verderop af te leveren? En krijgen ze het voor elkaar om prachtshots te maken van een huwelijksdiner in een Italiaanse boomgaard, zonder het bruidspaar en de gasten te storen?

De deelnemers worden beoordeeld door een professionele jury. Zij bepalen uiteindelijk welke BN’er dé ultieme ‘drone master’ is.

Drone Masters is een nieuw format van Talpa.

Foto: SBS
21 Reacties op “BN’ers vliegen met drones in nieuwe SBS 6-show”


 1. Fred

  Ik snap de link niet met Coen Swijnenberg niet…. Is dat een drone liefhebber?

 2. Mark

  Gewoon Het Perfecte Plaatje, maar dan met drones. Moeten ze natuurlijk allemaal opdrachten doen, zoals filmen vanuit bepaalde punten en pakjes bezorgen?

 3. Edwin

  Nou, dat wordt wat:

  Een MEGAflop.

 4. Annomy

  BN’ers je word er niet goed van ,doe het met 80+ succes gegarandeerd.

 5. Ron

  Flopperdeflopflop, kan niet anders…

 6. Jan Maarten

  Lijkt mij een uitstekend format voor Kim Lian. Gedoemd om te mislukken. Even serieus, is dit echt een nieuw format?

 7. Ron

  En weer een show waarin BN’ers elkaar lekker bezig houden. Baj! Wat zou het toch heerlijk zijn weer eens een show met OnBN’ers te zien. Al is het alleen maar om het aantal BN’ers te zien afnemen, want volgens mij zit dan minstens de helft van “bekend” Nederland werkloos thuis.
  Pff. Niet dat ik kijk overigens, en de rest van Nederland denk ik inderdaad ook niet…

 8. droevig

  Het is weer een programma voor de de biele kijker.

 9. Jubbetje

  Ik ben die programma’s met bn’ers helemaal zat.
  Heb nu een smart tv en kan gelukkig alle kanten op.

 10. Jelle

  Ik vind t eigenlijk wel een leuk idee. Of mag ik dat hier niet zeggen?

 11. Koen

  Dit zou van hele hoge kwaliteit moeten zijn als het niet wil mislukken. En grote namen van bekende nederlanders, wat niet gaat gebeuren. RTLsterren mogen niet. Dus blijven alleen Bsterren van de NPO en “sterren” van SBS over.

 12. A.Zijn

  Wtf, hier was het productiehuis van Martijn Krabbe toch mee bezig?

 13. albert

  ik gok coen swijnenberg

 14. J

  @A.zijn: Dat was ook wat ik dacht! Is gewoon een variant op o.a. Het Perfecte Plaatje. Zijn nog meerdere varianten voor mogelijk

 15. frans

  Volgende is neuken met bn.ers..ik ga voor wendy

 16. TV Kijker

  Laten ze het concept heel goed uitwerken en de kandidaten goed casten voordat het ons wordt voorgeschoteld.

 17. Jawie

  En, lukt het de bnn-ers om een fake bom te droppen op een fake huwelijksvoltrekking? Of klikken we door naar cnn voor een live-uitvoering van het ‘echte’ werk?
  Of gaan we massaal naar de discounter om een inferieur goedkoop instabiel kortwerkende kopie van een drone proberen te kopen, voor ons neefje?
  Wees er snel bij, want nu nog ongeregistreerd. Maar dat verandert nog wel, als de eerste over een paleis van oranje vliegt. Of de schuilgrot van Joris Demmink weet te vinden.

 18. Zaszanorkz

  Gelukkig zijn er andere manieren om tv te kijken. Ik irriteer mij kapot aan die BN’er shows. Het is ook 1 van de redenen dat ik vaak de tv uitlaat en zelf online programma’s opzoek. Het zal we een soort baantjescarrousel zijn om BN’ers aan het werk te houden. Zal ook wel in hun contracten staan.

 19. Joost

  Het moet altijd kanslozer dan alles ervoor.

 20. frans

  Zou John De Mol niet in de gaten hebben dat 16 van de 17 miljoen Nederlanders die zogenaamde Bn ers kots beu is.

 21. Beer

  Laat me raden: een aflevering of drie vinden plaats in het buitenland? Hoe verder hoe beter want anders halen de BN’ers hun snoepreisjesquotum niet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.