BN’ers vliegen met drones in nieuwe SBS 6-show

Dansen met de sterren, fotograferen met de sterren, vogelspotten met de sterren en koken met de sterren: het tv-scherm is hét hobbyhok van bekend Nederland. Straks is er ook een show voor de Coen Swijnenbergen van bekend Nederland, want SBS 6 komt met een programma over zijn grote hobby: vliegen met drones. Of Swijnenberg van de partij is, is nog niet bekend. Het programma is een strijd tussen negen bekende Nederlanders, maar aan de kandidatenlijst wordt nog werkt.

Drones zijn hot, aldus SBS 6. “Niet alleen zijn het zeer gewilde gadgets, ze zorgen ook voor spectaculaire documentaire- en televisiebeelden. Overal duiken amateurpiloten op, met hun radiografisch bestuurde modellen. Vliegen met drones neemt als hobby een enorme vlucht, en dat is onder BN’ers niet anders.”

Het nieuwe SBS6-programma Drone Masters gaat dan ook op zoek naar de ultieme drone-piloot onder de sterren. “In negen afleveringen gaan de BN’ers de strijd met elkaar aan. Ze moeten flink aan de bak. Ze tonen hun vliegskills met de meest uiteenlopende opdrachten, die de ene keer hilarisch en dan weer zenuwslopend zijn.

Ze proberen uiteraard de mooiste beelden te schieten en zelf te monteren, maar ze moeten ook bewijzen dat ze zeer behendig zijn en heel precies met de drones kunnen werken.

Lukt het ze bijvoorbeeld om met hun drone voorwerpen op te tillen en een kilometer verderop af te leveren? En krijgen ze het voor elkaar om prachtshots te maken van een huwelijksdiner in een Italiaanse boomgaard, zonder het bruidspaar en de gasten te storen?

De deelnemers worden beoordeeld door een professionele jury. Zij bepalen uiteindelijk welke BN’er dé ultieme ‘drone master’ is.

Drone Masters is een nieuw format van Talpa.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen