Royalty-Marc: ‘OG3NE mag nog best wat aan act doen’

Marc van der Linden, baas van Weekend en de royaltykenner van RTL Boulevard, durft het tussen alle felicitaties door bijna niet te zeggen, maar hij vindt de Songfestival-act van OG3NE ietwat tekortschieten. Dat laat hij weten op Twitter. Van der Linden is op visueel vlak niet echt verrast door het optreden van de drie gezusters. “Ik weet niet of het mag, maar OG3NE zou nog best wat aan de act mogen doen voor de finale van het Songfestival. Mooi zingen alleen is niet genoeg“, laat hij weten.

Daar voegt hij direct aan toe: “Maar ik ben natuurlijk hartstikke blij voor OG3NE voor Nederland, Cornald Maas en Jan Smit en Benno (de Leeuw, manager van OG3ENE, red.) die revanche neemt op ’t 2009-drama (toen De Toppers optraden, red.).

Paul de Leeuw is het met Marc van der Linden eens: “Ik vind dat ook maar durf het niet te zeggen.

Zelf vindt Van der Linden dat Portugal moet winnen. “Dit moet gewoon het Songfestival winnen. Het is zo ontroerend simpel, zo echt en zo oprecht.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen